a.shopping_list
a.search

Tilbudsavis og tilbud fra SuperBrugsen

Om SuperBrugsen

Danmarks første brugsforening åbner i Thisted i 1866, og den bliver til det, vi i dag kalder Coop. I 1896 grundlægges FDB, som er en sammenslutning af forskellige danske brugsforeninger, og i 1947 beslutter FDB's bestyrelse så at tage Brugsen i brug som butiksnavn. I 1981 sælger Brugsen som det første danske supermarked for første gang økologiske varer, herunder økologiske gulerødder fra Svanholm, der stadig er leverandør for Coop i dag.

SuperBrugsen etableres i 1991 og bliver med det samme Danmarks største supermarkedskæde med over 300 butikker i hele landet. I dag har SuperBrugsen ca. 230 butikker, men er stadig den største supermarkedskæde i landet.

Hos SuperBrugsen har de et stort fokus på den gode mad med et bredt udvalg af dagligvarer til gode priser. Mange råvarer, hvoraf mange ofte er økologiske, kommer desuden fra lokale leverandører.

På grund af det store fokus på god mad kan du på SuperBrugsens hjemmeside finde en masse lækre opskrifter, til hvis du lige har brug for inspiration til aftensmaden. På hjemmesiden kan du også se, hvor den nærmeste SuperBrugsen-butik ligger, og hvornår den har åben.


SuperBrugsen tilbudsavis

Her på Tilbudsugen.dk kan du altid finde SuperBrugsens aktuelle tilbudsavis, der typisk bliver udgivet en gang i ugen, hvor den gælder fra søndag til den efterfølgende lørdag. Dog udgiver SuperBrugsen lejlighedsvist også en tilbudsavis, der gælder i 14 dage, ligeledes fra søndag til lørdag. Uanset om du kigger i den ene eller den anden af disse tilbudsaviser, vil du altid kunne finde masser af gode tilbud fra SuperBrugsens brede sortiment af dagligvarer. Husk, at du også altid kan se en liste over alle SuperBrugsens aktuelle tilbud her på Tilbudsugen.dk.


SuperBrugsens sortiment

Hos SuperBrugsen kan du finde alt det, du skal bruge i dagligdagen som f.eks. oksekød, mælk, kylling, æg, laks eller kaffe. Da SuperBrugsen som nævnt er en del af Coop, kan du selvfølgelig også finde Coops velkendte mærker. Derudover kan du som regel finde mange gode lokale varer, som ofte også er økologiske.

Når det gælder frugt og grønt, kan du hos SuperBrugsen finde poser, der er mærket med "Ugens særligt udvalgte" – disse poser indeholder særligt gode grøntsager, der kan spises direkte fra posen.

I forhold til kød kan SuperBrugsen byde på masser af dansk kvalitetskød under mærker som Bornholmergrisen og Premium. Derudover finder du også dansk kalve- og lammekød i fremragende kvalitet.

har også et bredt udvalg af vine fra hele verden, og du kan let finde en vin, der passer til maden, fordi de hos SuperBrugsen skriver på deres vinskilte, hvad den enkelte vin passer godt til af mad.

Hvis du er på udkig efter gode tilbud på noget bestemt hos SuperBrugsen, kan du altid søge efter det her på Tilbudsugen.dk. Se for eksempel, om SuperBrugsen har nogle gode tilbud på nøglehulsmærkede varer, eller måske er du i stedet på udkig efter nogle slagkraftige tilbud på øl, Coca Cola, Pepsi Max eller spiritus.

Hos SuperBrugsen har de en række egne mærker, hvoraf mange af dem er de velkendte Coop-mærker, som du også støder på i andre Coop-butikker. Nedenfor kan du læse mere om et udpluk af SuperBrugsens mærker.

Coop
Produkter med Coop-mærket handler om ”kvalitet for pengene”. Varerne med dette mærke matcher mange andre produktmærkers kvalitet, men du får samtidig varerne til en billigere pris – du får altså mere værdi for pengene.

Änglamark
Varer med dette mærke er økologiske samt miljø- eller allergivenlige. Du finder over 600 forskellige varer med mærket Änglamark, der spænder lige fra legetøj og fødevarer til rengøringsmidler og tøj. Mærket handler om at få produkter af høj kvalitet uden overflødige og skadelige stoffer.

Kildegaarden
Oksekød fra Kildegaarden er kød i topkvalitet, der stammer fra særligt opdrættet kødkvæg. Det særlige ved dette kødkvæg er, at de græsser frit det meste af året på marker omkring Mariager Fjord, hvor der aldrig sprøjtes eller dyrkes afgrøder på arealerne. Disse gode levevilkår er med til at give kødet en særdeles god kvalitet. Oksekød fra Kildegaarden føres kun i udvalgte SuberBrugsen-butikker.

Sødam
Uden for Møgeltønder i Sønderjylland opdrætter Sødam både økokyllinger og fritgående kyllinger. Den eneste forskel på dem ligger i foderet – de har alle sammen de samme gode levevilkår, som bl.a. omfatter masser af plads med maksimalt 10 kyllinger pr. kvadratmeter, hvilket er halvt så meget som ved konventionelt opdræt. Sødam-kyllingerne slagtes også først efter 75-100 dage, hvor konventionelle kyllinger slagtes efter 35 dage. Sødam-kyllingerne føres kun i udvalgte SuperBrugsen-butikker.

Udvalgte tilbud fra SuperBrugsen

Vis mere

Andre brugere har også set

ANNONCE