Annonce

Om Tilbudsugen

Sådan bruger du siden

For at læse den enkelte tilbudsavis skal du klikke på tilbudsaviser i menuen, hvorefter der vises en kategorioversigt. Her vælger du hvilken kategori du ønsker, hvorefter du kan se hvilke der er tilgængelige fra den pågældende butik i denne uge. Derefter klikker du bare på logoet for den tilbudsavis du ønsker at læse og "Læs avis" under den avis for at starte visningen. Når du læser din tilbudsavis vil du se på alle tilbudsaviserne fra dagligvarer, at der kommer et *+* frem på alle produkterne. Det betyder at du kan tilføje varen direkte fra avisen på din indkøbsseddel. Hvis der er flere varianter på det produkt du viser interesse for, så vil du se, der åbner et pop-up vindue op, hvor du kan vælge netop den variant du ønsker, at tilføje din indkøbssedddel.


Ønsker du at undersøge priser på specifikke produkter, kan du bruge søgefeltet øverst på forsiden. Ønsker du f.eks. at se hvilken butik, der har det bedste tilbud på mælk i denne uge, skriver du mælk i søgefeltet og trykker på søgeknappen. Derefter får du vist en liste med alle tilbud på mælk i denne uge, så du let kan finde det tilbud, der passer dig.


Gå til forsiden og start med at lave din indkøbsliste eller klik her
Føj varer til din indkøbsseddel og del med venner/familie.

Når du sidder og søger, kan du tilføje tilbuddene til din egen indkøbsseddel - du klikker blot på tilbuddet i avisen eller trykker på "+", når du foretager en søgning på et givent produkt. Har du søgt efter tilbud på en bestemt slags vare, kan du fra listen med søgeresultater klikke på "+"-knappen ud for varen i højre side for at tilføje den til indkøbssedlen.


Du kan også skrive varer direkte på indkøbssedlen med knappen "manuel tilføjelse af varer". Når du færdig med din indkøbsliste, så kan du ganske enkelt dele den med venner og familie.

Alle produktnavne, logoer og mærker tilhører deres respektive ejere. Resten tilhører Tilbudsugen.dk.
Vi er ikke ansvarlige for fejl i stavning, priser, gyldighed af tilbud og/eller grafik i tilbudsaviser, eller for onlinetilbud eller andre tilbud/andet indhold, som vi tilbyder links til. Vi tager forbehold for eventuelle tastefejl i priser og gyldighedsperioder.
Det er altid den pris og gyldighedsperiode, der er angivet i avisen, som er gældende.© 2023 Tilbudsugen.dk - Alle rettigheder forbeholdes.
Din indkøbsliste

Du skal være logget ind for at bruge indkøbslisten

Med indkøbslisten kan du let planlægge dit indkøb og dele din indkøbsliste med andre.

Login