Bilka tilbudsavis og tilbud

I denne uge har Bilka 1 tilbudsavis - du finder den lige her


Bilka tilbudsavis og aktuelle tilbud på Nikoline appelsinvand, Acer bærbar pc, Pepsi Max cola, ... osv, som gælder i perioden: 16/08 - 22/08 Gyldig fra: 16/08 Gyldig til: 22/08 Læs avisen

Om Bilka

Bilka er en kæde af store lavprisvarehuse, der ejes af Dansk Supermarked, som også ejer Føtex, Salling og Netto. Den første Bilka-butik blev åbnet i 1970 i Tilst ved Aarhus, og i dag har kæden 17 varehuse og en enkelt A-Z-butik jævnt fordelt over hele landet.

Hos Bilka er de stolte af deres massive vareudvalg, som også omfatter friskbagt brød, kvalitetskød fra slagteren og masser af det friskeste frugt og grønt. Derudover har Bilka fokus på god service, gode oplevelser og gode priser. Hos Bilka vil de være billigst, og derfor udsender Bilka hver uge deres egen tilbudsavis, som du selvfølgelig altid kan læse her på Tilbudsugen.dk.

Når det gælder god service, kan du f.eks. udnytte Bilkas SMS-service, som betyder, at du kan få tilsendt tilbud, nyheder og information om aktiviteter direkte til din mobil.

Bilka vil også gerne gøre det til en spændende oplevelse at handle hos dem. Derfor har Bilka hver uge masser af events og aktiviteter, smagsprøvninger og produktdemonstrationer. Bilka tilbyder tilmed en gratis drive-in-biograf. Du kan se en oversigt over denne og mange andre aktiviteter på BilkaLive

Hos Bilka har de åbent ofte og i lang tid, så du let kan planlægge dine indkøb. På Bilkas hjemmeside kan du finde de enkelte varehuses adresser og åbningstider.


Bilka tilbudsavis

Bilka udgiver hver uge en ny tilbudsavis med masser af fantastiske tilbud, der typisk gælder fra og med lørdag til og med fredag ugen efter. Du kan altid bladre i den aktuelle tilbudsavis fra Bilka her på Tilbudsugen.dk, hvor du selvfølgelig også kan sammenligne alle Bilkas tilbud med tilbuddene fra de andre dagligvarekæder, så du på den måde let kan finde den bedste pris på de varer, du søger.

Hvis du ikke har lyst til at bladre i tilbudsavisen fra Bilka, kan du her på Tilbudsugen.dk i stedet vælge at se en liste over Bilkas aktuelle tilbud.


Bilkas sortiment

I Bilka kan du finde alt, hvad du skal bruge til husholdningen i den samme butik, og du finder tit masser af slagtilbud på varerne. På den måde kan du spare penge, men også tid, fordi du ikke behøve at køre fra butik til butik for at få alt det, du skal bruge. Ud over fødevarer, frisk brød fra bageren og lækkert kød fra slagteren kan du også købe tøj, sko, elektronik, boliginteriør og meget mere.

Masser af varer sættes yderligere ned hver uge i Bilkas tilbudsavis. Husk, at du kan søge efter tilbud på bestemte varer i Bilka her på Tilbudsugen.dk. Se f.eks. her, om Bilka har nogle slagkraftige tilbud på f.eks. cola, æg, pølser, kylling, kaffe eller laks.


Bilkas mærker

Hos Bilka har de som en del af Dansk Supermarked også deres egne varemærker. Du kan læse mere om disse mærker nedenfor.

Levevis
Sortimentet af produkter med mærket Levevis omfatter både fødevarer og nonfoodvarer. Ideen bag varerne i denne serie er, at det skal være nemmere for dig som forbruger at vælge de sunde varer i hverdagen. Derfor er alle fødevarerne i serien nøglehulsmærket, mens produkter inden for personlig pleje, rengøringsartikler og vaskemidler typisk vil bære enten svanemærket, EU's økomærke eller det blå mærke fra Astma-Allergi Danmark.

Vores
Produkterne i denne vareserie omfatter også både fødevarer og andre varer. Vores er Dansk Supermarkeds største produktserie inden for deres egne mærker, og serien indeholder et bredt udvalg af hverdagsprodukter, som alle fås til fornuftige priser og en god kvalitet.

Princip
Princip er en serie af varer, hvor kvaliteten er i højsædet. Der er udelukkende tale om fødevarer, som har en kvalitet, der svarer til den kvalitet, du finder på varer i specialbutikker. Princip er for dig, der ønsker en god smagsoplevelse og kvalitet til en overkommelig pris.

Budget
Sortimentet i denne serie omfatter et bredt udvalg af basisvarer, både fødevarer og nonfoodvarer, til en fast lav pris. Sortimentet bliver hele tiden udvidet fordi ideen bag Budget-mærket går ud på, at der skal være et billigere alternativ inden for så mange produktgrupper som muligt.

Læs mere om Bilka's tilbudsavis
I Bilka kan man købe alt til den travle hverdag. Ud over fødevarer, frisk brød fra bageren og lækkert kød fra slagteren kan man også købe tøj/sko, elektronik, boliginteriør og meget mere. Masser af varer sættes yderligere ned hver uge i Bilka tilbudsavis. Bilka tilbudsavis kan altid læses på Tilbudsugen.dk. Her kan du sammenligne tilbud fra Bilka tilbudsavis med tilbudsaviserne fra andre kæder og finde den bedste pris på de varer du ønsker.

Begrænsede varer i Bilka Tilbudsavis

Hver uge har Bilka gode tilbud på begrænsede varepartier. Disse varepartier finder du altid først i Bilka tilbudsavis. Læs den her på Tilbudsugen.dk.

Ugens udvalgte tilbud fra Bilka

Kæder Vare Mærke Mængde Pris Pris/mål Gyldighed
BilkaSkyrvores1 kg.1 bg. 19,0019/kg.Tilføj til indkøbsseddel
BilkaIsgammeldags fl. var.0,800 ltr.1 bg. 22,0027.5/ltr.Tilføj til indkøbsseddel
BilkaÆghedegaard s/m skrabeæg20 stk.1 bk. 20,001/stk.Tilføj til indkøbsseddel
BilkaKyllingrose poultry1,200 kg.1 stk. 25,0020.83/kg.Tilføj til indkøbsseddel
BilkaColapepsi max0,250 ltr.30 fl. 45,006/ltr.Tilføj til indkøbsseddel
BilkaKaffekarat original0,400 kg.5 pk. 95,0047.5/kg.Tilføj til indkøbsseddel
BilkaLaksvores0,125 kg.1 pk. 20,00160/kg.Tilføj til indkøbsseddel
BilkaHakket oksekød8-12%1 kg.1 pk. 45,0045/kg.Tilføj til indkøbsseddel
BilkaSodavandfaxe kondi fl. var.0,250 ltr.30 fl. 45,006/ltr.Tilføj til indkøbsseddel
BilkaToiletpapirlotus comfort16 rl.2 pk. 59,001.84/rl.Tilføj til indkøbsseddel
BilkaGasflaskeviking energi10 kg.1 stk. 674,2567.43/kg.Tilføj til indkøbsseddel
BilkaRejer1,100 kg.1 ps. 89,0080.91/kg.Tilføj til indkøbsseddel
BilkaChipskims fl. var.0,090 kg.3 ps. 39,00144.44/kg.Tilføj til indkøbsseddel
BilkaPizzavores fl. var.0,355 kg.3 pk. 50,0046.95/kg.Tilføj til indkøbsseddel
BilkaNakkefilet0,500 kg.1 stk. 19,9539.9/kg.Tilføj til indkøbsseddel
BilkaSpareribsjensens bbq0,600 kg.2 pk. 69,0057.5/kg.Tilføj til indkøbsseddel
BilkaSnapslinie aquavit0,700 ltr.1 fl. 119,00170/ltr.Tilføj til indkøbsseddel
BilkaKartoflervores danmark5 kg.1 ps. 20,004/kg.Tilføj til indkøbsseddel
BilkaWhiskyballantines0,700 ltr.1 fl. 99,00141.43/ltr.Tilføj til indkøbsseddel
BilkaVodkasmirnoff0,700 ltr.1 fl. 89,00127.14/ltr.Tilføj til indkøbsseddel

Ny bruger?

Opret bruger

Allerede bruger

eller

Glemt dit password?