Annonce
Annonce

Få din egen lille haveoase på altanen

Plantorama - sponsoreret indhold

Få din egen lille haveoase på altanen


Altanen udvider din boligs rum og tilbyder et behageligt sted til afslapning og fordybelse i sommermånederne. For mange byboere bliver altanen et unikt åndehul midt i byens travle liv. Her kan du nyde frisk luft og skabe din egen grønne oase med smukke blomster, velsmagende krydderurter samt små frugttræer og grøntsager.


I denne artikel vil du opdage planter, der trives på altanen. Hvis du står over for at indrette din altan, kan du udforske altankasser og tilbehør til altanen.


Hvilke planter passer til altanen?Valget af planter afhænger naturligvis af dine præferencer - foretrækker du blomster, krydderurter, frugt eller grøntsager - eller måske en blanding af det hele? Desuden er solen afgørende for, hvilke planter der trives på din altan. Du skal derfor vælge planter, der passer til mængden af sol, din altan modtager. Det bedste tegn på, hvor solrig din altan er, er at observere, hvor mange timer middagssolen skinner på den. Morgen- og aftensolen er ikke altid tilstrækkelig til, at planterne trives.


Du bør også tage hensyn til læforholdene på din altan, når du vælger planter. Spinkle planter trives f.eks. ikke godt på en blæsende altan. Her er det bedre med lavtvoksende planter eller mere kompakte planter med kraftige grene.


Du kan læse flere guides og finde inspiration i nedenstående artikler:


Læs mere om årets gang i haven her

Læs mere om inspiration og DIY til altan og terrasse her

Alle produktnavne, logoer og mærker tilhører deres respektive ejere. Resten tilhører Tilbudsugen.dk.
Vi er ikke ansvarlige for fejl i stavning, priser, gyldighed af tilbud og/eller grafik i tilbudsaviser, eller for onlinetilbud eller andre tilbud/andet indhold, som vi tilbyder links til. Vi tager forbehold for eventuelle tastefejl i priser og gyldighedsperioder.
Det er altid den pris og gyldighedsperiode, der er angivet i avisen, som er gældende.© 2023 Tilbudsugen.dk - Alle rettigheder forbeholdes.
Din indkøbsliste

Du skal være logget ind for at bruge indkøbslisten

Med indkøbslisten kan du let planlægge dit indkøb og dele din indkøbsliste med andre.

Login