Annoncør betalt indhold

Fynbus kører dig til og fra stoppestedet 

Regnvejr. Tunge indkøbsposer. Laaang dag på job eller studie. Og endnu længere hjem fra bussen. Der er mange ting, der kan gøre turen til og fra bussen lidt mindre behagelig. 

Fynbus kører dig til og fra stoppestedet 

Denne artikel er sponsoreret af Fynbus

Men sådan behøver det ikke at være. Kender du endnu ikke til konceptet, er det på tide, du lærer Plustur at kende, hvis du som mange andre fynboer tager bussen som en del af din daglige transport – eller hvis du bare hopper på bussen engang i mellem.  

 

Fleksibel løsning 

Plustur er et tilbud til dig, der bor langt fra bus og tog. Vi henter dig derhjemme og kører dig til nærmeste stoppested eller hjem, så du kan tilpasse din rejse til dine behov. Og så er det i øvrigt gratis for dig, der har pendler- eller Ungdomskort. Ellers koster Plustur kun 25 kr., og børn under 16 år kører med til halv pris.  

 

Det bliver ikke nemmere 

Når du søger din tur via Rejseplanen, vil du blive tilbudt en Plustur, hvis der ikke kører en bus lige i nærheden, og du kan se prisen og den estimerede rejsetid på forhånd. Du skal blot bestille Plustur senest to timer, før du skal afsted, så er vi klar til at hente og bringe dig.

Her er et par eksempler på, hvordan du kan bruge Plustur: 

Du bor i et landdistrikt og skal til lægen i den nærmeste by. Vi kører dig til busstoppestedet, så du nemt kan komme videre med bussen. 
 

Du skal til et aftenarrangement. Vi kører dig til og fra bussen, så du ikke skal bekymre dig om at gå i mørke og dårligt vejr.  
 

Du er på tur og vil besøge en seværdighed. Med Plustur kan du blive kørt til nærmeste bus eller tog og derfra videre til seværdigheden. 

 

Plustur er en fleksibel og bekvem transportform, der hjælper dig med at få mest muligt ud af din tid.

Læs mere her

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Alle produktnavne, logoer og mærker tilhører deres respektive ejere. Resten tilhører Tilbudsugen.dk.
Vi er ikke ansvarlige for fejl i stavning, priser, gyldighed af tilbud og/eller grafik i tilbudsaviser, eller for onlinetilbud eller andre tilbud/andet indhold, som vi tilbyder links til. Vi tager forbehold for eventuelle tastefejl i priser og gyldighedsperioder.
Det er altid den pris og gyldighedsperiode, der er angivet i avisen, som er gældende.© 2023 Tilbudsugen.dk - Alle rettigheder forbeholdes.
Din indkøbsliste

Du skal være logget ind for at bruge indkøbslisten

Med indkøbslisten kan du let planlægge dit indkøb og dele din indkøbsliste med andre.

Login