Annoncør betalt indhold

Din guide til de bedste tilbud på specialhudpleje lige nu

Ønsker du at forkæle din hud med kvalitetsprodukter, eller mangler du den perfekte gave til en, du holder af? Nu har du chancen!

Din guide til de bedste tilbud på specialhudpleje lige nu

Denne artikel er sponsoreret af Matas

Skrevet af: Frederik Meltofte

Matas tilbyder lige nu en eksklusiv kampagne med 20% rabat på alle produkter inden for specialhudpleje. Tilbuddet gælder kun fra d. 15/6 til d. 21/6, så det er nu, du skal handle.


Forkæl din hud med de bedste produkter

At finde de rette produkter til din hud kan gøre en kæmpe forskel. Matas’ udvalg af specialhudplejeprodukter er udviklet til at tage sig af specifikke hudproblemer og behov. Om du har sensitiv hud, lider af acne eller søger anti-aging løsninger, har Matas noget for dig. Og med 20% rabat er der ingen grund til at vente.


Sådan gør du brug af Click & Collect

Matas' Click & Collect-service gør det nemt og bekvemt at handle dine favoritprodukter online og hente dem i din lokale butik. Sådan gør du:

  1. Bestil online – Gå ind på Matas' specialhudplejeside og vælg blandt det store udvalg af produkter. Tilføj dine favoritter til kurven og vælg Click & Collect ved checkout.

  2. Afhent i butik – Når din ordre er klar, modtager du en besked fra Matas. Du kan derefter hente dine varer i den valgte Matas-butik.


Udvalgte favoritter du ikke må gå glip af

Vi har samlet nogle af de mest populære specialhudplejeprodukter fra Matas, som du kan få fingrene i lige nu:

  1. CeraVe Fugtgivende Rens – Denne fugtgivende rens er perfekt til daglig brug og hjælper med at opretholde hudens naturlige beskyttelsesbarriere.

  2. Decubal Hydrating Day Cream SPF30 – En fugtgivende dagcreme med SPF30, der beskytter mod solens skadelige stråler og holder huden hydreret hele dagen.

  3. Australian Bodycare Body Lotion med pumpe – En nærende body lotion med tea tree oil, der beroliger og fugter huden effektivt.

Du kan finde det fulde udvalg af specialhudplejeprodukter på Matas' hjemmeside. Bestil nemt online og benyt dig af Click & Collect, så dine produkter er klar til afhentning i den nærmeste Matas-butik.


Hvorfor handle hos Matas?

Matas er kendt for deres brede udvalg af kvalitetsprodukter og deres førsteklasses service. Når du handler hos Matas, kan du være sikker på at få personlig og professionel vejledning fra deres dygtige medarbejdere, som er eksperter i at finde de rette produkter til dine hudplejebehov.


Gør brug af tilbuddet nu!

Selvom tilbuddet kun varer fra d. 15/6 til d. 21/6, behøver du ikke at bekymre dig. Med Click & Collect kan du sikre dig dine favoritprodukter hurtigt og nemt. Besøg Matas' hjemmeside i dag, og få 20% rabat på specialhudplejeprodukter. Dette er den perfekte anledning til at opgradere din hudplejerutine eller finde en fantastisk gave til en, du holder af.

Skynd dig at udnytte dette enestående tilbud, før det er for sent!
Alle produktnavne, logoer og mærker tilhører deres respektive ejere. Resten tilhører Tilbudsugen.dk.
Vi er ikke ansvarlige for fejl i stavning, priser, gyldighed af tilbud og/eller grafik i tilbudsaviser, eller for onlinetilbud eller andre tilbud/andet indhold, som vi tilbyder links til. Vi tager forbehold for eventuelle tastefejl i priser og gyldighedsperioder.
Det er altid den pris og gyldighedsperiode, der er angivet i avisen, som er gældende.© 2023 Tilbudsugen.dk - Alle rettigheder forbeholdes.
Din indkøbsliste

Du skal være logget ind for at bruge indkøbslisten

Med indkøbslisten kan du let planlægge dit indkøb og dele din indkøbsliste med andre.

Login