Annoncør betalt indhold

Skal du holde en stor fest i år? Her får du 3 gode råd

Måske venter der en konfirmation lige om hjørnet? Eller skal du og din bedre halvdel fejre jeres kobberbryllup i år, og pønser I på at gøre noget stort ud af det?

Skal du holde en stor fest i år? Her får du 3 gode råd

Denne artikel er sponsoreret af Bordershop

Varmere tider nærmer sig og med varmen kommer… Fester!

Uanset hvilket arrangement du har i sigte, står vi klar med både gode råd og alverdens drikkevarer, så dig og dine nærmeste kan blive fejret med manér.

Råd #1: Vær i god tid

Hvad end du står over for konfirmationen, kobberbrylluppet eller noget helt tredje, er der som regel mange ting, der skal være styr på, inden festen kan begynde. Tid, sted, mad, drikke, invitationer og måske et festtema… I jo bedre tid du er med det hele, jo nemmere bliver det for dig – og jo flere gæster kan du regne med melder sig til! 

Råd #2: Planlæg efter at hygge dig

Kommer vores råd #1 en anelse for sent, og nærmer festen sig med hastige skridt? Så gør det nemt for dig selv – både op til og under festen. Som vært kan du hurtigt få travlt med alt muligt, og inden du har set dig om, har du tilbragt hele aftenen med hænderne i opvasken. Det er da for træls. Så gør det let for dig selv med alt det praktiske og tidskrævende – hvad end det er ved at sørge for hjælp til opvasken, bruge paptallerkner eller noget helt tredje. Det er trods alt din fest og gæsterne er kommet for at være sammen med dig!

Og når først festens rammer er på plads, er der også nogle andre rammer, der skal styr på…

Råd #3: Sørg for de bedste dråber til den bedste fest

Når du holder fest, skal gæsterne jo helst ikke tørste! Men hvor meget skal der til? Frygt ej, her kan du trygt overlade ansvaret til BorderShops Festberegner. Her bliver du vejledt i, hvor meget og hvad du skal købe ind til din fest.

Ligesom der er forskel på festens præmisser til et babyshower og en polterabend, er der forskel på, om det er børnefamilier eller 10 friske onkler, du har med til din fest. Husk at have dine fest- og gæsttyper in mente, når du køber ind.

BONUSINFO: Vi går ind for talemåden ”hellere for meget end for lidt” - køber du flere drikkevarer, end der viser sig at være behov for til festen, har du mulighed for at levere alt det uåbnede tilbage, hvis du handler i BorderShop.

Besøg Festberegner

Alle produktnavne, logoer og mærker tilhører deres respektive ejere. Resten tilhører Tilbudsugen.dk.
Vi er ikke ansvarlige for fejl i stavning, priser, gyldighed af tilbud og/eller grafik i tilbudsaviser, eller for onlinetilbud eller andre tilbud/andet indhold, som vi tilbyder links til. Vi tager forbehold for eventuelle tastefejl i priser og gyldighedsperioder.
Det er altid den pris og gyldighedsperiode, der er angivet i avisen, som er gældende.© 2023 Tilbudsugen.dk - Alle rettigheder forbeholdes.
Din indkøbsliste

Du skal være logget ind for at bruge indkøbslisten

Med indkøbslisten kan du let planlægge dit indkøb og dele din indkøbsliste med andre.

Login