Annoncør betalt indhold

Stort overblik: Sådan finder du de bedste skønhedstilbud denne sommer

Leder du efter en god anledning til at forkæle dig selv med nye skønhedsprodukter? Så er tiden inde!

Stort overblik: Sådan finder du de bedste skønhedstilbud denne sommer

Denne artikel er sponsoreret af Matas

Skrevet af: Frederik Meltofte

Fra d. 27/6 til d. 30/6 kan du få 20% rabat på alt hos Matas. Dette er din chance for at opgradere dine skønhedsprodukter, uden at sprænge budgettet. Gå ikke glip af denne fantastiske mulighed for at finde dine favoritter og måske endda opdage nye produkter, du vil elske.


Click & Collect – nem og bekvem shopping

For at gøre din shoppingoplevelse endnu nemmere, kan du bruge Matas' Click & Collect-service:

  1. Bestil online – Besøg Matas' hjemmeside og vælg dine ønskede produkter. Tilføj dem til kurven og vælg Click & Collect ved checkout.

  2. Afhent i butik – Når din ordre er klar, modtager du en besked fra Matas. Herefter kan du hente dine varer i den valgte butik.

Opdag uundværlige skønhedsprodukter

Hos Matas finder du et bredt udvalg af skønhedsprodukter, der passer til alle dine behov. Fra makeup til hudpleje, har vi samlet de bedste produkter til dig. Og nu kan du få dem alle med 20% rabat. Her er tre produkter, du absolut ikke må gå glip af:

Lancôme Hypnôse Mascara – Få dramatiske og forførende øjenvipper med denne populære mascara. Hypnôse Mascara giver dine vipper masser af volumen og længde, så du kan få det perfekte look hver dag.


Se pris


Beauté Pacifique Submersive Serum Paradoxe – Et luksuriøst serum, der bekæmper tegn på aldring og giver din hud en smuk glød. Perfekt til at holde din hud sund og strålende.


Se pris


Nilens Jord Cheeks & Lips Peach – Denne alsidige farve kan bruges både på kinder og læber, og giver et friskt og naturligt look. Ideel til at tilføje et strejf af farve til din daglige makeup-rutine.


Se pris


Hvorfor vælge Matas?

Matas tilbyder ikke kun et bredt udvalg af kvalitetsprodukter, men også en fantastisk service. Deres medarbejdere er altid klar til at hjælpe dig med at finde de rette produkter til dine behov, og de kan give dig professionelle råd om skønhed og pleje.

Skynd dig – tilbuddet varer kun i fire dage!

Gå ikke glip af denne enestående mulighed for at spare stort på dine favoritprodukter. Slutudsalget med 20% rabat på alt varer kun fra d. 27/6 til d. 30/6, så sørg for at handle hurtigt. Besøg Matas' hjemmeside i dag, og benyt dig af Click & Collect for en nem og bekvem shoppingoplevelse.

Forkæl dig selv og dine nærmeste med de bedste skønhedsprodukter, og spar penge samtidig. Dette er din chance for at finde fantastiske produkter til nedsatte priser – skynd dig, før det er for sent!Alle produktnavne, logoer og mærker tilhører deres respektive ejere. Resten tilhører Tilbudsugen.dk.
Vi er ikke ansvarlige for fejl i stavning, priser, gyldighed af tilbud og/eller grafik i tilbudsaviser, eller for onlinetilbud eller andre tilbud/andet indhold, som vi tilbyder links til. Vi tager forbehold for eventuelle tastefejl i priser og gyldighedsperioder.
Det er altid den pris og gyldighedsperiode, der er angivet i avisen, som er gældende.© 2023 Tilbudsugen.dk - Alle rettigheder forbeholdes.
Din indkøbsliste

Du skal være logget ind for at bruge indkøbslisten

Med indkøbslisten kan du let planlægge dit indkøb og dele din indkøbsliste med andre.

Login