Annoncør betalt indhold

Overblik: Her er nogle af de bedste tilbud til din hårplejerutine

Er du klar til at opgradere din hårplejerutine med de bedste produkter på markedet? Nu har du chancen!

Overblik: Her er nogle af de bedste tilbud til din hårplejerutine

Denne artikel er sponsoreret af Matas

Skrevet af: Frederik Meltofte

Fra d. 19/6 til d. 25/6 tilbyder Matas 20% rabat på udvalgte hår- og stylingprodukter. Det er en fantastisk mulighed for at opgradere din hårplejerutine med kvalitetsprodukter. Her er alt, du behøver at vide for at udnytte tilbuddet.


Sådan opnår du sundt og glansfuldt hår

Matas’ udvalg af hår- og stylingprodukter er designet til at give dig de bedste resultater, uanset din hårtype. Om du ønsker mere volumen, ekstra fugt eller silkeblød glans, så har Matas det, du leder efter. Og nu med 20% rabat, kan du få endnu mere for pengene.


Click & Collect – nemt og bekvemt

For at gøre det endnu lettere for dig, tilbyder Matas Click & Collect. Her er hvordan du gør:

  1. Bestil online – Gå til Matas' hår- og stylingsektion og vælg dine favoritprodukter. Læg dem i kurven og vælg Click & Collect ved checkout.

  2. Afhent i butik – Når din ordre er klar, modtager du en besked fra Matas. Herefter kan du hente dine varer i den valgte butik.


Tre uundværlige produkter til din hårpleje

Her er tre populære produkter, som du absolut bør overveje at købe med rabat:

  1. Gun-Britt Dry Volume Booster – Denne spray er perfekt til at give håret ekstra volumen og fylde, så du kan skabe de flotteste frisurer.


  2. Maui Moisture Shea Butter Shampoo – En nærende shampoo, der tilfører fugt og reparerer skadet hår, så det bliver blødt og glansfuldt.  3. Den luksuriøse Matas Striber Luksus Rensemousse for en skånsom og effektiv hårvask.


Hvorfor vælge Matas?

Matas er kendt for deres brede udvalg af kvalitetsprodukter og fremragende kundeservice. Deres erfarne medarbejdere står altid klar til at hjælpe dig med at finde de produkter, der passer bedst til dine behov, og de kan give dig gode råd om hårpleje og styling.

Skynd dig – tilbuddet udløber snart!

Husk, at tilbuddet kun gælder fra d. 19/6 til d. 25/6. Bestil online og benyt dig af Click & Collect for at sikre, at du får fat i dine yndlingsprodukter til en fantastisk pris. Besøg Matas' hjemmeside i dag og opdag, hvordan du kan opgradere din hårplejerutine med 20% rabat på udvalgte produkter.

Gå ikke glip af denne chance for at forkæle dit hår med de bedste produkter - og få dem leveret direkte til din nærmeste Matas-butik.Alle produktnavne, logoer og mærker tilhører deres respektive ejere. Resten tilhører Tilbudsugen.dk.
Vi er ikke ansvarlige for fejl i stavning, priser, gyldighed af tilbud og/eller grafik i tilbudsaviser, eller for onlinetilbud eller andre tilbud/andet indhold, som vi tilbyder links til. Vi tager forbehold for eventuelle tastefejl i priser og gyldighedsperioder.
Det er altid den pris og gyldighedsperiode, der er angivet i avisen, som er gældende.© 2023 Tilbudsugen.dk - Alle rettigheder forbeholdes.
Din indkøbsliste

Du skal være logget ind for at bruge indkøbslisten

Med indkøbslisten kan du let planlægge dit indkøb og dele din indkøbsliste med andre.

Login