Annoncør betalt indhold

Guide: Kickstart din træning med 20% rabat på træning og ernæring

Drømmer du om at forbedre din træningsrutine eller finde de bedste produkter til at støtte din sundhed? Nu har du chancen!

Guide: Kickstart din træning med 20% rabat på træning og ernæring

Denne artikel er sponsoreret af Matas

Skrevet af: Frederik Meltofte


Matas tilbyder en eksklusiv kampagne med 20% rabat på alle produkter inden for træning og ernæring. Tilbuddet gælder kun fra d. 18/6 til d. 23/6, så skynd dig at gøre brug af det.


Opnå dine træningsmål med de rette produkter

At finde de rigtige kosttilskud og træningsredskaber kan gøre en stor forskel for din præstation og sundhed. Matas har et bredt udvalg af produkter, der kan hjælpe dig med at nå dine træningsmål, hvad enten du er nybegynder eller erfaren atlet. Og med 20% rabat er der ingen grund til at vente.


Sådan gør du brug af Click & Collect

Med Matas' Click & Collect-service kan du nemt og hurtigt få fat i dine favoritprodukter. Sådan gør du:

  1. Bestil online – Besøg Matas' side for træning og vægttab og vælg blandt det store udvalg af trænings- og ernæringsprodukter. Tilføj dine favoritter til kurven og vælg Click & Collect ved checkout.

  2. Afhent i butik – Når din ordre er klar, modtager du en besked fra Matas. Tag forbi den valgte Matas-butik, hvor dine varer vil være klar til afhentning.

Udvalgte favoritter til træning og ernæring

Her er nogle af de mest populære produkter, som du kan få med rabat lige nu:

  1. Diverse Creatine Powder Unflavored – Et højkvalitets kreatinpulver, der hjælper med at forbedre muskelstyrke og udholdenhed. Perfekt til intens træning.  2. Casall Sports Bra – En komfortabel og støttende sports-bh, der er ideel til alle typer træning. Giver optimal støtte og bevægelsesfrihed.
  3. PurePower Carbo Race Electrolyte Elderflower – En energidrik med elektrolytter, der giver dig energi og hydrering under træning. Perfekt til både korte og lange træningssessioner.
Uanset om du har brug for proteinpulver, kosttilskud eller træningsudstyr, finder du det hele på Matas' hjemmeside. Bestil online og benyt dig af Click & Collect for at få dine produkter nemt og bekvemt.


Fordele ved at handle hos Matas

Når du handler hos Matas, får du ikke kun adgang til et bredt udvalg af kvalitetsprodukter, men også en fremragende service. Matas’ medarbejdere er altid klar til at hjælpe dig med at finde de rette produkter til dine behov og give dig gode råd om træning og ernæring.


Gør brug af tilbuddet nu!

Selvom tilbuddet kun varer fra d. 18/6 til d. 23/6, har du masser af tid til at sikre dig dine favoritprodukter. Med Click & Collect kan du bestille online og hente dine varer, når det passer dig. Besøg Matas' hjemmeside i dag, og få 20% rabat på alle trænings- og ernæringsprodukter. Dette er den perfekte chance for at opgradere din træningsrutine og tage dit helbred til nye højder.

Skynd dig at gøre brug af dette tilbud, før det er for sent!


Alle produktnavne, logoer og mærker tilhører deres respektive ejere. Resten tilhører Tilbudsugen.dk.
Vi er ikke ansvarlige for fejl i stavning, priser, gyldighed af tilbud og/eller grafik i tilbudsaviser, eller for onlinetilbud eller andre tilbud/andet indhold, som vi tilbyder links til. Vi tager forbehold for eventuelle tastefejl i priser og gyldighedsperioder.
Det er altid den pris og gyldighedsperiode, der er angivet i avisen, som er gældende.© 2023 Tilbudsugen.dk - Alle rettigheder forbeholdes.
Din indkøbsliste

Du skal være logget ind for at bruge indkøbslisten

Med indkøbslisten kan du let planlægge dit indkøb og dele din indkøbsliste med andre.

Login