Annoncør betalt indhold

Stor guide: De bedste tilbud på dufte til sommeren 2024

Har du brug for en ny, lækker duft til sommeren, eller mangler du den perfekte gave til en, du holder af? Nu har du chancen!

Stor guide: De bedste tilbud på dufte til sommeren 2024

Denne artikel er sponsoreret af Matas


Skrevet af: Frederik Meltofte

Matas kører lige nu en eksklusiv kampagne med 20% rabat på alle dufte – men du skal være hurtig. Tilbuddet gælder kun i en begrænset periode til og med 17/6, så det er nu, du skal slå til.

Få en duftoplevelse ud over det sædvanlige

Forestil dig, hvordan en ny duft kan løfte din dag og give dig fornyet energi. Uanset om du er til friske citrusnoter, blomstrende aromaer eller de dybere, sensuelle dufte, så har Matas noget for enhver smag. Og med 20% rabat på alle dufte, er der ingen grund til at holde sig tilbage.

Nem og bekvem shopping med Click & Collect

Med Matas' Click & Collect-service er det blevet endnu lettere at få fingre i dine yndlingsdufte. Sådan gør du:

  1. Bestil online – Gå ind på Matas' duftside og vælg blandt det brede udvalg af dufte. Tilføj dine favoritter til kurven og vælg Click & Collect ved checkout.

  2. Afhent i butik – Når din ordre er klar, modtager du en besked fra Matas. Tag forbi den valgte Matas-butik, hvor din bestilling vil være klar til afhentning.Udvalgte favoritter du ikke må gå glip af

Vi har samlet nogle af de mest populære dufte fra Matas, som du kan få fingrene i lige nu:

  1. Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh Eau de Toilette – En sprudlende og feminin duft med noter af frugt og blomster. Perfekt til hverdagen.  2. Prada Luna Rossa Ocean Eau de Parfum – En kraftfuld og maskulin duft med noter af frisk citrus og krydret lavendel. Ideel til enhver lejlighed.  3. Dolce & Gabbana Light Blue Summer Vibes Eau de Toilette – En forfriskende og energisk duft, der kombinerer citron, æble og bambus. Perfekt til de varme sommerdage.

Se det fulde udvalg af dufte på Matas' hjemmeside. Du kan nemt bestille online og benytte dig af Click & Collect, så din duft er klar til afhentning i den nærmeste Matas-butik.


Hvorfor vælge Matas?

Hos Matas får du ikke kun et bredt udvalg af kvalitetsdufte fra kendte mærker, men også en førsteklasses service. Matas’ medarbejdere er eksperter i at finde den rette duft til dine behov, og du kan altid regne med en personlig og professionel betjening.

Gør brug af tilbuddet i dag!

Selvom tilbuddet kun varer i en begrænset periode, er der ingen grund til panik. Med Click & Collect kan du sikre dig dine favoritdufte hurtigt og nemt. Besøg Matas' hjemmeside i dag, og nyd godt af de 20% rabat på alle dufte. Det er den perfekte anledning til at opgradere din duftgarderobe eller finde en fantastisk gave til en, du holder af.

Skynd dig at udnytte det gode sommertilbud før det er for sent!Alle produktnavne, logoer og mærker tilhører deres respektive ejere. Resten tilhører Tilbudsugen.dk.
Vi er ikke ansvarlige for fejl i stavning, priser, gyldighed af tilbud og/eller grafik i tilbudsaviser, eller for onlinetilbud eller andre tilbud/andet indhold, som vi tilbyder links til. Vi tager forbehold for eventuelle tastefejl i priser og gyldighedsperioder.
Det er altid den pris og gyldighedsperiode, der er angivet i avisen, som er gældende.© 2023 Tilbudsugen.dk - Alle rettigheder forbeholdes.
Din indkøbsliste

Du skal være logget ind for at bruge indkøbslisten

Med indkøbslisten kan du let planlægge dit indkøb og dele din indkøbsliste med andre.

Login