Expert tilbudsavis og tilbud

I denne uge har Expert 1 tilbudsavis - du finder den lige her


Expert tilbudsavis og aktuelle tilbud på Asus bærbar pc, Canon digitalkamera, Doro 8040 mobiltelefon, ... osv, som gælder i perioden: 19/08 - 25/08 Gyldig fra: 19/08 Gyldig til: 25/08 Læs avisen

Om Expert

Expert Danmark er landets største non-food detailhandelskoncern med en detailomsætning på mere end 4 mia. kr.

Expert Danmark blev etableret i 1964, og er ejet af det norske selskab Expert ASA. Dermed er koncernen en af Danmarks største aktører inden for forbrugerelektronik, belysning og hårde hvidevarer.

Gennem stor indkøbskraft og en række kæder med med mere end 400 butikker sikrer Expert Danmark, at forbrugerne kan vælge mellem et bredt sortiment af alt fra fladskærme til køleskabe.


Expert tilbudsavis

Hvis du er på udkig efter gode tilbud på forskellige elektronikprodukter til hjemmet, som for eksempel en iPhone, Microsoft-software eller en ny monitor, så kunne du begynde med at læse tilbudsavisen fra Expert – du kan altid finde den aktuelle tilbudsavis lige her på Tilbudsugen.dk.

Hvert år vil du typisk kunne finde mindst et par tilbudsaviser med tilbud fra Expert, som udgives her på Tilbudsugen.dk, dog kan det præcise antal variere. Hver tilbudsavis er normalt gyldig fra én uge til adskillige uger.

Her på Tilbudsugen.dk kan du også finde tilbudsaviser fra andre store elektronikkæder i Danmark. Du kan desuden altid søge efter bestemte produkter for at finde den butikskæde, der har det bedste tilbud.


Ugens udvalgte tilbud fra Expert

Kæder Vare Mærke Mængde Pris Pris/mål Gyldighed
ExpertTVsharp lc60ui9362e 1 stk. 3999,00 Tilføj til indkøbsseddel
ExpertMobiltelefondoro 8040 u.abm. 1 stk. 1599,00 Tilføj til indkøbsseddel
ExpertBærbar PCasus nxgvzed026 1 stk. 1777,00 Tilføj til indkøbsseddel

Ny bruger?

Opret bruger

Allerede bruger

eller

Glemt dit password?