Om Møblér

Møblér er en dansk kæde af selvstændige møbelforretninger, som samarbejder i forhold til markedsføring og indkøb. Butikkerne i Møblér-kæden køber stort ind i fællesskab, og det er med til at sikre, at du som forbruger får lavere priser på varerne.

Kæden har 33 butikker fordelt over hele landet samt en butik på henholdsvis Grønland og Færøerne, og fordi butikkerne er selvstændige, har den enkelte butik mulighed for at tilpasse varesortimentet til byens eller lokalområdets behov. Ud over dette lokale fokus kan Møblér-butikkerne også tilbyde en rigtig god personlig service og rådgivning.

På Møblérs hjemmeside har kæden desuden egen netbutik, hvor du også ofte kan finde varer, som du ikke lige finder i den lokale Møblér-forretning. På hjemmesiden kan du finde adresser og åbningstider på alle butikkerne samt få inspiration til, hvordan du kan indrette din stue.


Møblér tilbudsavis

Som andre møbelforretninger har Møblér sine egne tilbudsaviser, som er spækket med gode tilbud på møbler og boliginventar. Møblér udgiver typisk flere tilbudsaviser om året på forskellige tidspunkter. Det varierer gerne fra avis til avis, hvor længe de gælder, men ofte er der tale om to til tre uger. Du kan altid bladre i den aktuelle tilbudsvis fra Møblér her på Tilbudsuge.dk.


Møblérs varesortiment

Alle Møblér-butikker har det samme brede basissortiment af kvalitetsmøbler, men derudover kan den enkelte butik frit tilpasse sit sortiment, så det passer til lokalområdets behov. Derfor kan du måske finde varer i din lokale Møblér-butik, som du ikke finder i nogen af de andre butikker, og omvendt. Hos Møblér omfatter sortimentet således alle mulige møbler fra boksmadrasser, vitrineskabe og sofaer til reoler, klædeskabe og skriveborde – du kan kort sagt finde noget til alle rum i din bolig og tilmed til en god pris.

Udvalgte tilbud fra Møbler

Vis mere

Andre brugere har også set

x