Om ILVA

ILVA er en dansk møbelkæde. Forløberen for ILVA var møbelforretningen JL, der blev åbnet i 1961 af parret Jørgen og Inger Linde. Konceptet var, og er det stadig i dag, at sælge møbler og boliginventar, der ikke lignede de andres. Parret åbnede sidenhen flere JL-butikker, og i 1974 åbnede de så det første store møbelhus – og tre år senere skiftede de navn til ILVA.

ILVA var i en periode ejet af en udenlandsk kapitalfond, men kæden kom tilbage på danske hænder i 2009, da ILVA blev købt af IDdesign A/S, som også ejer butikskæderne ILVA og IDdesign, hvor IDdesign er en kæde af butikker i Sydøsteuropa og Mellemøsten.

På ILVAs hjemmeside kan du finde åbningstider og adresser på alle butikkerne. På hjemmesiden kan du desuden også finde masser af artikler med inspiration og gode råd til, hvordan du kan indrette alle rummene i dit hjem. Sidst men ikke mindst har du også mulighed for at benytte dig af ILVAs netbutik.


Tilbudsavisen fra ILVA

ILVA udgiver typisk flere større kataloger om året, som gælder flere måneder frem. Sideløbende udgiver ILVA også flere mindre tilbudsaviser, der typisk gælder i en eller to uger. Derfor burde du altid have en god chance for at kunne finde nogle spændende og fornuftige tilbud i en af ILVAs tilbudsaviser lige her på Tilbudsugen.dk.


Varesortimentet hos ILVA

Hos ILVA finder du et bredt sortiment af varer til hjemmet. Du kan finde varer til alle typer bolig og alle rum i boligen, inklusive uderum. ILVAs sortiment er kendetegnet ved at være nyskabende, urbant og moderne, og så omfatter det både de billigere løsninger såvel som luksusprodukter.

Hos ILVA finder du således masser af varer til hjemmet som f.eks. sofaer, reoler, senge, gardiner, håndklæder, lamper og meget mere – og ofte kan du finde det på tilbud. Det er derfor altid en god idé at holde øje med ILVAs tilbudsaviser her på Tilbudsugen.dk, fordi du let kan sammenligne tilbuddene med andre møbelkæders tilbud og derved spare penge.

Udvalgte tilbud fra Ilva

Vis mere

Andre brugere har også set