Tilbudsavis og tilbud fra Ide Møbler

21/03 - 23/09
Læs avisen
30/08 - 22/09
Læs avisen

Om IDEmøbler

I 1969 åbnede IDEmøbler den første butik i Silkeborg. I dag har IDEmøbler hele 36 butikker i Danmark samt 1 butik på henholdsvis Island og Færøerne. IDEmøbler ejes af IDdesign A/S, som er en af Danmarks største bolighus-koncerner. Udover IDEmøbler ejer koncernen også butikskæderne ILVA og IDdesign, hvor IDdesign er en kæde af butikker i Sydøsteuropa og Mellemøsten.

Hos IDEmøbler går det ud på, som de selv skriver, at levere ”møbler og boligtilbehør til kvalitets- og prisbevidste danskere”. Der skulle således være god mulighed for at finde noget til hjemmet til billige priser, især hvis du holder øje med IDEmøblers tilbudsavis lige her på Tilbudsugen.dk.

På IDEmøblers hjemmeside kan du finde din nærmeste IDEmøbler og se butikkens åbningstider. Du har desuden også mulighed for at købe varer direkte på hjemmesiden.


IDEmøbler tilbudsavis

IDEmøbler udgiver deres egen tilbudsavis, der altid er fyldt med masser gode tilbud, og som du altid kan læse lige her på Tilbudsugen.dk. Tilbudsavisen fra IDEmøbler udkommer med jævne mellemrum det meste af året, men det kan godt varierer lidt. Oftest udkommer den dog en gang om ugen eller hver anden uge og gælder en til to uger frem. Du kan altid bladre i den aktuelle tilbudsavis fra IDEmøbler lige her på Tilbudsugen.dk. Hvis IDEmøbler har flere aktuelle aviser på samme tid, vil du også altid kunne læse dem her på siden.


Varesortimentet hos IDEmøbler

IDEmøbler har et bredt sortiment af varer, der er kendetegnet ved et flot design og en god kvalitet. Varesortimentet er desuden fokuseret på tre bestemte rum i boligen, nemlig stue, spisestue og soveværelse.

Så hvis du søger gode tilbud på f.eks. spisebordsstole, senge, sofaer eller sofaborde, så er det bare at gå ind og bladre i tilbudsavisen fra IDEmøbler lige her på Tilbudsugen.dk.

Udvalgte tilbud fra Ide Møbler

Vis mere

Andre brugere har også set