Om IKEA

Bogstaverne i navnet IKEA står for navnet på den svenske grundlægger, Ingvar Kamprad, samt navnet på den gård og by, Elmtaryd og Agunnaryd, hvor han voksede op. Ingvar startede den første IKEA-butik i 1943 i en alder af kun 17 år. På det tidspunkt solgte IKEA bl.a. ure, smykker, kuglepenne og billedrammer. I 1947 begyndte IKEA også at sælge møbler, og fra 1951 fokuserede IKEA udelukkende på salg af møbler til billige priser, sådan som vi kender det i dag. Siden er det gået rigtig stærkt, og IKEA er nu oppe op på 389 butikker fordelt på 48 lande.

IKEAs succes skyldes særligt det koncept, som IKEA kalder for demokratisk design. Det er konceptet om, at alle skal have råd til at købe funktionelle og godt designet møbler til hjemmet. Hos IKEA er de dygtige til at aflure designtrends og så designe deres egne møbler, så de er så billige og effektive at producere som muligt. Derved spares der også på materialerne, hvilket er vigtigt i forhold til bæredygtigheden.

Hos IKEA er det en oplevelse at gå på indkøb – og hvis du går hen og bliver lid udmattet og sulten, kan du altid få dig et hvil og et måltid mad i IKEAs egen restaurant, som er et andet kendetegn ved kæden.

På IKEAs hjemmeside kan du se adresser og åbningstider for IKEA-varehusene og restauranterne. Her kan du også finde ud af, om der er nogen særlige aktiviteter i dit nærmeste IKEA-varehus. Du har desuden mulighed for at handle i IKEAs netbutik.


IKEA tilbudsavis

Hvert år udgiver IKEA et stort katalog og ofte også flere små tilbudsaviser med masser af varer til billlige priser. Du kan finde og bladre i alle de tilgængelige aviser og kataloger fra IKEA på Tilbudsugen.dk. Det kan derfor være en god idé at kigge forbi Tilbudsugen.dk, når du skal planlægge din næste tilbudsjagt i IKEA.


IKEAs varesortiment

Hos IKEA finder du et kæmpe udvalg af flotte og funktionelle møbler i god kvalitet og til lave priser. Men ud over møbler, har IKEA faktisk også alt det inventar, du behøver i hjemmet. Du kan således købe alt fra sofaer, borde og senge til køkkenudstyr, tæpper og håndklæder, og ofte kan du finde det på tilbud i IKEAs tilbudsavis lige her på Tilbudsugen.dk.

Udvalgte tilbud fra IKEA

Vis mere

Andre brugere har også set

x