Skousen tilbudsavis og tilbud

I denne uge har Skousen 1 tilbudsavis - du finder den lige her


Skousen tilbudsavis og aktuelle tilbud på Bosch støvsuger, Bosch vaskemaskine, ... osv, som gælder i perioden: 22/07 - 27/07 Gyldig fra: 22/07 Gyldig til: 27/07 Læs avisen

Om Skousen

Som en del af Online Retail Holding A/S er Skousen en af Danmarks største spillere på markedet for handel med hårde hvidevarer. Som søstervirksomhed findes WhiteAway.com, der har internetbutikker i flere skandinaviske lande. Dette gør, at Skousen har adgang til et komplet produktsortiment med lave indkøbspriser samt et funktionelt og effektivt bestillingssystem. Desuden er der mulighed for at få andele af overskuddet fra Skousen's succesrige internetbutik Skousen.dk.


Skousen tilbudsavis

Når det gælder billige elektronikprodukter og hvidevarer, kan du som regel finde nogle gode tilbud i tilbudsavisen fra Skousen – her på Tilbudsugen.dk finder du altid den seneste tilbudsavis. Skousen udgiver sædvanligvis flere tilbudsaviser i løbet af året, hvor hver enkelt tilbudsavis oftest gælder i nogle uger.

Uanset hvilke elektronikprodukter du er på udkig efter, er der en god chance for, at du vil kunne finde nogle suveræne tilbud her på Tilbudsugen.dk, fordi du kan finde tilbudsaviser fra de fleste store kæder i Danmark. Du kan altid bruge søgefeltet øverst på siden, hvis du ønsker at finde tilbud på noget bestemt, som for eksempel en støvsuger, en kaffemaskine eller måske en indbygningsovn.


Ugens udvalgte tilbud fra Skousen

Kæder Vare Mærke Mængde Pris Pris/mål Gyldighed
SkousenStøvsugerbosch athlet bch6ath25 1 stk. 999,00 Tilføj til indkøbsseddel
SkousenKøleskabatlas ks120a 1 stk. 1699,00 Tilføj til indkøbsseddel
SkousenOpvaskemaskineblomberg gun39s30wad 1 stk. 5999,00 Tilføj til indkøbsseddel
SkousenVaskemaskinebosch wan2828isn 1 stk. 2799,00 Tilføj til indkøbsseddel
SkousenFryseskabatlas fs90a 1 stk. 1699,00 Tilføj til indkøbsseddel

Ny bruger?

Opret bruger

Allerede bruger

eller

Glemt dit password?