Tilbudsavis og tilbud fra Scandlines

Om Scandlines BorderShop

BorderShop er Scandlines’ helt egne grænsebutikker. De ligger begge to ved havnene i henholdsvis Rostock og Puttgarden – kun fem minutters kørsel fra færgelejet. I butikkerne er der masser af lækre udvalg. Her kan du selvfølgelig finde vin, øl, spiritus og slik til billige priser, men du kan også få mange gode tilbud på eksempelvis legetøj og husholdning.

Og de mener det, når de siger, at de er billige. Faktisk tilbyder BorderShop en prisgaranti på, at de er billigst på øl, sodavand, cider, juice, kakao og energidrikke. De holder øje med priserne i markedet, og justerer dem løbende, så de altid er billigere end de andre grænsehandelsbutikker**. BorderShop lover også, at hvis du alligevel finder varerne billigere et andet sted, giver vi dig differencen igen – gange 2.

Når du besøger en af BorderShop-butikkerne kan du altid få vejledning fra det dygtige personale, som står klar til at hjælpe dig. De åbner gerne op for smagsprøver, så du kan smage og blive helt sikker på, at du får den helt rigtige med hjem. Det er derfor, BorderShop altid er besøget værd.

Ved du allerede præcis, hvad du skal have med hjem, kan du hos BorderShop også forudbestille det meste af vores sortiment på hjemmesiden. Nemt og bekvemt. Så er alle dine lækkerier pakket og klar til afhentning, når du kommer.


Scandlines BorderShop tilbudsavis

I tilbudsavisen finder du alle BorderShops aktuelle tilbud, som gælder i begge butikker. Så uanset om du skal købe ind til din næste fest, mangler lidt ekstra til næste gang vennerne lægger vejen forbi, eller hvis du bare vil købe stort ind til husholdningen, kan det betale sig at tage et kig i BorderShops tilbudsavis. Her kan du også holde dig informeret om nogle af de mange arrangementer, der afholdes i BorderShop Puttgarden.


Sortiment i Scandlines BorderShop

Udover de typiske grænsehandelsvarer som øl, vin, spiritus, sodavand og slik, kan du hos BorderShop også finde et stort udvalgt af husholdningsprodukter, produkter til personlig pleje, legetøj, dyrefoder og –legetøj til billige priser.

Så står du og skal købe ind til din næste store begivenhed, er der stor chance for, at du finder lige det du mangler, til den helt rigtige pris, i månedens tilbudsavis fra Scandlines BorderShop.

Du kan se vores åbningstider og læse mere om BorderShop på BorderShop.com


** Med "andre grænsehandelsbutikker" eller "konkurrenter i grænsehandlen" mener vi Calle og Fleggaard på Femern.

Udvalgte tilbud fra Scandlines

Vis mere

Andre brugere har også set