Om Petworld

Historien om Petworld starter i 1998, da den første butik åbner i Viby. Over årenes løb har kæden løbende åbnet nye forretninger, og Petworld har i dag 26 butikker i hele Danmark samt netbutikker i Danmark, Sverige, Norge og Finland. Alle butikker har et bredt udvalg af billige varer og veluddannet personale, der kan hjælpe dig med eventuelle spørgsmål og give gode råd omkring, hvordan du bedst plejer dit kæledyr.

Petworld er Danmarks største olineforhandler af foder og tilbehør til kæledyr, hvor du får god kvalitet til billige priser – netbutikken tilbyder desuden hurtig og billig levering til døren. Kæden tjekker varernes priser i forhold til konkurrenterne, men skulle du se en vare billigere et andet sted, vil du kunne få varen i Petworld til samme lave pris, fordi Petworld tilbyder prismatch på alle varer.

Petworld har også egen kundeklub, kaldet Club Petworld, hvor du får flere fordele som medlem, blandt andet opsparer du en bonus på fire procent på alle varekøb. Bonussen kan udbetales inden for 12 måneder.

Hos Petworld går man også meget op i dyreetik, og virksomheden er derfor medlem af Dyrenes Beskyttelse og har desuden sin egen fond, kaldet ”Petworld Hjælper”, som støtter projekter, der har til formål at hjælpe dyr i nød eller på anden vis forbedre dyrs livskvalitet.

Du kan finde ud af, hvor den nærmeste Petworld ligger ved at tage et kig på Petworlds hjemmeside, hvor du også kan se butikkernes åbningstider.


Petworld tilbudsavis

Tilbudsavisen fra Petworld udgives omtrent hver uge og gælder oftest en uge frem. Dette kan dog variere lidt fra avis til avis. Men du kan som altid læse den gældende tilbudsavis fra Petworld lige her på Tilbudsugen.dk. Du kan også se en liste med alle Petworlds aktuelle tilbud.


Varesortimentet hos Petworld

Hver enkelt Petworld-butik har et varesortiment på over 5.000 kvalitetsvarer til billige priser. Petworld har nemlig den filosofi, at kvalitet ikke behøver at koste alverdens, og det sikrer de blandt andet ved at købe stort ind for dermed at kunne sælge til lave priser.

Udvalgsmæssigt er du dækket godt ind hos Petworld og kan således finde alt hvad hjertet måtte begære til dit kæledyr, uanset dyreart. Tag et kig i tilbudsavisen fra Petworld for at se, om der er nogle gode tilbud på f.eks. en hundesnor, kattemad, hundemad eller fuglefrø – eller måske et tilbud på et kradsetræ, nyt hø, kattelegetøj eller ting til akvariet.

Udvalgte tilbud fra Petworld

Vis mere

Andre brugere har også set