a.shopping_list
a.search

Tilbudsavis og tilbud fra Maxi Zoo

Om Maxi Zoo

Dyrehandelskæden Maxi Zoo er en stor kæde, der findes i hele Europa. I Danmark startede forløberen for Maxi Zoo under navnet PetGo. Den første PetGo-butik åbnede tilbage i 1996 i Næstved, og samme år åbnede en butik mere i Gentofte. PetGo skiftede i 2003 navn til Maxi Zoo, da kæden blev en del af den tyske Fressnapf-koncern. I dag er der 39 Maxi Zoo-butikker i hele Danmark, og Fressnapf/Maxi Zoo har mere end 1400 butikker i hele Europa, hvilket gør kæden til en af Europas største.

Maxi Zoo har en række samarbejdspartnere, herunder forskellige dyreeksperter, og på Maxi Zoos hjemmeside kan du læse masser af gode råd fra eksperterne, om hvordan du bedst plejer dit kæledyr. Du kan stille spørgsmål til eksperterne via Maxi Zoos Facebook-side, og du har desuden mulighed for at chatte direkte med en ekspert på hjemmesiden hver torsdag.

Maxi Zoo har også en kundeklub, kaldet Poteklubben, hvor du som medlem bl.a. får nyhedsbreve og særlige tilbud, og som klubmedlem får du desuden ekstra fordele hos Maxi Zoos samarbejdspartnere.

Maxi Zoos hjemmeside kan du finde din nærmeste Maxi Zoo, og se butikkens åbningstider.


Maxi Zoo tilbudsavis

Maxi Zoo udgiver hver lørdag året rundt sin egen tilbudsavis, som altid er fyldt med gode tilbud på masser af varer. Så hvis du er på udkig efter billigt foder, legetøj eller noget helt tredje til dit kæledyr, så er det med at holde øje med avisen. Her på Tilbudsugen.dk kan du som altid både finde tilbudsavisen fra Maxi Zoo eller se alle Maxi Zoos aktuelle tilbud på en liste.


Varesortimentet hos Maxi Zoo

Hos Maxi Zoo går man meget op i at udbyde et bredt sortiment, hvor du som kunde får kvalitet for pengene. Fordi Maxi Zoo er en stor kæde, der dække hele Europa, kan de få nogle gunstige indkøbsaftaler på alle varekategorier, og så har de desuden ressourcerne til at kvalitetssikre deres produkter. Derfor kan du handle kvalitetsprodukter til billige priser hos Maxi Zoo.

Hvis du er på udkig efter tilbud på noget bestemt til dit kæledyr, som f.eks. hundefoder, kattemad eller et gnavermad, så kan du søge efter det direkte på Tilbudsugen.dk. Se f.eks. her, om Maxi Zoo har et godt tilbud på kattegrus i denne uge.

Udvalgte tilbud fra Maxi Zoo

Vis mere

Andre brugere har også set

ANNONCE