a.shopping_list
a.search

Tilbudsavis og tilbud fra Irma

Irma tilbudsavis. Gyldig: 15/09/23 - 28/09/23
Sidste dag!
Irma tilbudsavis. Gyldig: 29/09/23 - 12/10/23
Endnu ikke gyldig
Irmas tilbudsavis har tradition for at være en tilbudsavis hvor forbrugeren kan finde tilbud på eksklusive produkter til lave priser. På Tilbudsugen.dk kan du finde alle ugens tilbudsaviser fra landets supermarkeder og sammenligne med de gode tilbud du finder i Irmas tilbudsavis.

Om Irma

Her på Tilbudsugen.dk finder du ofte gode tilbud fra Irma, der er en Coop-ejet butikskæde med over 80 butikker på Sjælland, hvoraf de fleste butikker er placeret i hovedstadsområdet. Irma er Danmarks ældste og Europas anden ældste dagligvarekæde – den blev startet af enkefru Schepler helt tilbage i 1886 som en kælderforretning i Ravnsborggade i København, hvorfra der blev solgt smør, æg, margarine, mælk og fløde.

Irma var også den første butikskæde, som åbnede en decideret selvbetjeningsbutik i Danmark, hvilket skete i 1950. I dag har Irma fokus på et koncept, som går ud på at levere gode råvarer, så du som kunde kan få god og lækker mad. I tråd med dette koncept er Irma også meget optaget af økologi og dyrevelfærd, og derfor blev sortimentet af gulerødder, citroner og bananer samt alt mel også udskiftet til udelukkende økologiske varer i 2014 og 2015. I 2016 indledte Irma desuden et samarbejde med Dyrenes Beskyttelse for at få flere dyrevelfærdsprodukter på hylderne.

På Irmas hjemmeside kan du finde masser af forskellige opskrifter og på den måde få inspiration til at lave god mad. Du kan også se, hvor den nærmeste Irma ligger, og hvornår den har åben.


Irma tilbudsavis

Irma udgiver hver uge sin egen tilbudsavis, der typisk gælder fra søndag til den efterfølgende lørdag, og som altid er fyldt med gode tilbud på Irmas kvalitetsvarer. Du kan finde Irmas tilbudsavis lige her på Tilbudsugen.dk, men hvis du hellere vil se en liste med alle Irmas aktuelle tilbud, kan det også lade sig gøre.


Irmas varesortiment

Irma er som nævnt en del af Coop, og derfor vil du kunne finde masser af Coops sædvanlige varemærker, ud over Irmas egne varer. Irma har et stort udvalg af økologiske varer i tråd med Irmas filosofi om, at økologi skal være for alle og til at betale. Irmas sortiment er i det hele taget kendetegnet ved kvalitetsvarer og forskellige specialiteter. Hos Irma kan du således finde alt til køleskabet, kolonialskuffen og til husholdningen generelt – til gode priser selvfølgelig. Så hold øje med Irmas tilbud her på Tilbudsugen.dk for at se, om Irma f.eks. har gode tilbud på kaffe, øl, kylling, skyr, æg, pølser, vin, oksekød eller noget helt andet. Du kan også se, hvad Irma har af tilbud på nøglehulsmærkede varer.

Irma har også masser af økologisk frugt og grønt, som især kommer fra danske avlere. Derudover kan du finde et stort udvalg af friskbagt brød og kager, hvor en stor del ligeledes er økologisk.

Irmas har desuden et måltidsmarked, dvs. forskellige færdigretter, som er baseret på den grundholdning, at det skal være sundere, når det skal være nemt i hverdagen.

Som nævnt har Irma mange specialiteter, og nedenfor kan du læse mere om nogle af disse varer.

Knuthenlund
Oste fra Knuthenlund er oste i topkvalitet – og så er de økologiske. Osten er produceret på mælk fra røde danske malkekøer, der græsser på markerne omkring godset Knuthenlund på Lolland. Irma fører også fåreoste og -yoghurt fra Knuthenlund.

C-salater, Cocofo og Meyers
Som nævnt har Irma mange sunde og lækre færdigretter med stor smag, som gør det muligt for dig som kunde at være sundere, når det skal være nemt. Produktserierne Meyers og Cofoco består af forskellige færdigretter, der er lavet af kokke på gode råvarer. Irmas C-salater og -retter er en anden sund og nem madløsning, der også er produceret på gode råvarer.

Klosterhedens Vildt
Hvis du vil have kød af topkvalitet og samtidig ønsker at dyrke det nordiske køkken, vil det være oplagt at vælge et stykke vildtkød fra Klosterhedens Vildt. Klosterhedens Vildt i Vestjylland er Irmas faste leverandør af kød af fineste kvalitet fra fritlevende kronvildt.

Tusindfryd
Tusindfryd er Irmas svanemærkede serie af husholdningsprodukter og produkter til personlig pleje. Serien er kendetegnet ved, at alle produkter er uden parfume, parabener, tilsætningsstoffer og hormonforstyrrende stoffer, så du kan være helt tryg ved at bruge produkterne.

Rhein. van Hauen
Reinh. van Hauen er et gammelt københavnsk bageri fra 1876, der leverer et stort udvalg af friskbagt brød af høj kvalitet til Irma, herunder flere økologiske brødvarianter.

Udvalgte tilbud fra Irma

Vis mere

Andre brugere har også set

ANNONCE