Tilbudsavis og tilbud fra Fakta

Fakta tilbudsavis udkommer torsdag hver uge over hele Danmark og dækker de fleste af Faktas butikker. Enkelte butikker kan have særtilbud, som ikke er nævnt i den landsdækkende Fakta tilbudsavis.

Sammenlign dine tilbud

Fakta tilbudsavis kan sammenlignes med landets andre tilbudsaviser via Tilbudsugen.dk, som udgiver alle landets tilbudsaviser online. Så finder du ikke super-tilbuddet i denne uges Fakta tilbudsavis kan du altid se efter dette i en af de andre.

Om Fakta

Fakta er en dansk discountkæde med over 420 butikker fordelt i hele landet. Fakta er lige som flere andre danske butikskæder ejet af Coop, og du kan derfor finde mange varemærker her, som du også finder i andre af Coops forretninger. Fakta blev egentlig grundlagt som en uafhængig kæde i 1981 under navnet Dansk Discount A/S. Kæden skiftede dog navn til Fakta allerede i 1982, og i 1987 blev kæden og dens 85 butikker så solgt til FDB, det vi i dag kender som Coop. Fakta har i dag også en række grænsebutikker under navnet Fakta Tyskland.

Hos Fakta vil de gerne være den flinkeste discountbutik i Danmark, hvor det skal være hurtigere, nemmer og sjovere for dig at handle discount. Det handler bl.a. om at undgå lange køer, ved at man åbner en ny kasse, når der er mere end fire kunder i køen, såfremt der er personale til det.

Som Coop-medlem kan du få ekstra gode tilbud og opspare bonuspoint, når du handler i Fakta, ligesom ved alle de andre Coop-butikker.

Fakta samarbejder også med Hus Forbi, som sælges i butikkerne. Du har også mulighed for at donerer din pant til hjælp til hjemløse, når du benytter Faktas flaskeautomat.

På Faktas hjemmeside kan du desuden finde masser af opskrifter og madplaner, og så kan du selvfølgelig se, hvor den nærmeste Fakta ligger, og hvor længe den har åben.


Fakta tilbudsavis

Her på Tilbudsugen.dk kan du altid finde og bladre i den aktuelle tilbudsavis fra Fakta, som indeholder mange spændende tilbud på varer til både hverdag og fest. Tilbudsavisen fra Fakta udkommer hver uge og gælder typisk fra torsdag til den efterfølgende onsdag.

Her på Tilbudsugen.dk kan du også vælge at se en liste med alle Faktas aktuelle tilbud, hvis du hellere vil det end at bladre i avisen.


Sortimentet i Fakta

Hos Fakta finder du et bredt sortiment af dagligvarer med et godt udvalg inden for økologiske og nøglehulsmærkede varer. Desuden kan du finde den velkendte Minirisk-serie af produkter, som er gode for miljøet og samtidig astma- og allergivenlige.

Fakta har masser af specialøl fra bryggerier som f.eks. Ørbæk Bryggeri, Thisted Bryghus og Midtfyns Bryghus, og så kan du også finde et solidt udvalg af vin, heraf mange anmelderoste vine.

Husk, at hvis du er på udkig efter tilbud på noget bestemt som f.eks. ost, smør eller chokolade, kan du altid søge efter varen her på Tilbudsugen.dk via søgefeltet øverst på siden. Hvis du ønsker at søge efter tilbud på bestemte varer fra Fakta, kan du inkludere ordet "fakta" i din søgning. Du kan f.eks. se, om Fakta har nogle gode tilbud på kylling, kaffe, skyr, øl eller cola.

I Fakta føres der mange forskellige produktmærker. Nedenfor kan du læse mere om et udpluk af disse mærker.

Änglamark
Varer med dette mærke er økologiske samt miljø- eller allergivenlige. Du finder over 600 forskellige varer med mærket Änglamark, der spænder lige fra legetøj og fødevarer til rengøringsmidler og tøj. Mærket handler om at få produkter af høj kvalitet uden overflødige og skadelige stoffer.

Mört dansk ungkvæg
Når du køber forskellige kødudskæringer under mærket "Mört dansk ungkvæg" i Fakta eller andre Coop-butikker, så får du noget af det bedste danske oksekød, du kan få. Der er tale om kød, der er nøje udvalgt ud fra en række kvalitetskrav som bl.a. dyrets alder og fedme. Kødet kommer altid fra ungkvæg, der er under 24 måneder ved slagtning, og kødet modnes altid i 14 dage efter slagtning for at sikre, at det er mørt, saftigt og smagfuldt.

C-salat
I Fakta kan du finde Coops C-salater, som er en serie af salatblandinger med mere, som er lige til at åbne og gå til. Filosofien bag serien er, at det skal være sundt, når det skal være nemt, og serien indeholder både de mere konventionelle salatblandinger, som kun indeholder grøn salat, men også mere specifikke salatretter med tilberedt kød i, som du bare kan åbne og spise.

365 Økologi
Denne produktserie handler om, at du skal kunne handle økologiske varer hver dag året rundt. Det skal ganske enkelt være nemt for dig at få de økologiske varer i din hverdag, og derfor skal varerne også være til at betale. Der er over 150 forskellige varer i 365 Økologi-serien.

Udvalgte tilbud fra Fakta

Vis mere

Andre brugere har også set