Tilbudsavis og tilbud fra Fog

Om Johannes Fog

Det sjællandske byggemarked Johannes Fog blev grundlagt som en tømmerhandel i 1920 i Lyngby og var frem til grundlæggerens død i 1970 en enkeltmandsejet virksomhed. I dag er virksomheden ejet af Tømmerhandler Johannes Fogs Fond, der yder støtte til almennyttige formål og til at forbedre miljøet og samfundsudviklingen.

Johannes Fog har i dag et Bolig og Designhus og ni Trælast og Byggecenter-butikker, beliggende primært i Nordsjælland. Du kan finde de forskellige butikkers adresser og åbningstider her

I Johannes Fog Trælast og Byggecenter kan du finde alt til diverse små og store gør-det-selv-projekter, herunder et stort udvalg af materialer, værktøj og andre byggevarer. Butikken i Lyngby er kædens Bolig og Designhus, hvor du ud over det sædvanlige byggemarked sortiment også finder lækkert design, indretningsartikler og produkter inden for køkken, bad, lamper og belysning, havemøbler og meget mere.


Johannes Fog tilbudsavis

Johannes Fog udgiver regelmæssigt nye tilbudsaviser, der er spækket med gode tilbud. Du kan altid læse den aktuelle tilbudsavis og se de mange gode tilbud fra Johannes Fog lige her på Tilbudsugen.dk.

Hvis du står og mangler byggevarer, materialer eller værktøj til dit næste byggeprojekt, er det derfor en god idé at kigge tilbudsavisen fra Johannes Fog igennem. Måske er du på udkig efter et godt tilbud på f.eks. en kvalitetslampe, en god vægmaling eller måske en ny kædesav – tjek tilbudsavisen fra Johannes Fog, da der meget vel kunne være et godt tilbud på det, du lige står og mangler.

Udvalgte tilbud fra Fog

Vis mere

Andre brugere har også set