Om Tilbudsugens partner-program

Fremtidens førende digitale tilbudsplatform

Tilbudsugen er en digital forbrugerservice, hvor brugerne kan læse stor set alle ugens tilbudsaviser online. Her kan de besøgende både bladre i de enkelte aviser, søge efter tilbud på specifikke varer, lave en digital indkøbsseddel og oprette en tilbudsagent. Vores website har i gennemsnit 700.000 besøg om måneden. Ud over websitet har vi også en app, der hedder Tilbudsugen, som findes i to udgaver - én til iPhone/iPad og én til Android.

En gratis platform

Tilbudsugen.dk er reklamefinansieret og gratis at bruge for både brugerne og for de butikker mv., der ønsker at vise deres tilbud og tilbudsaviser til brugerne. Alle butikker, store som små, bliver repræsenteret på lige fod.

Tilbudsugen.dk er derfor også en oplagt platform for mindre kæder og lokale butikker, som ønsker at vise deres tilbudsavis og tilbud til en relevant og interesseret målgruppe i lokalområdet. Dette er nu muligt via Tilbudsugens partner-program.

Bliv partner på Tilbudsugen

I slutningen af 2019 lancerede Tilbudsugen sit partner-program og gjorde det muligt for landets små lokale butikker og kæder at blive repræsenteret på websitet.

Partner-programmet understøttes af Tilbudsugens nye placerings-bestemte visning af tilbudsaviser, som gør, at brugerne altid vil få vist relevante tilbudsaviser ud fra deres angivne geografiske placering. Dette gør indholdet på siden mere relevant for brugerne og giver en mere relevant målgruppe til dig som partner.

Bliv partner nu!

Du kan tilmelde dig som partner ved at klikke på den grønne "Bliv partner"-knap. Hvis du har spørgsmål angående vores partner-program, er du velkommen til at kontakte os på partners@tilbudsugen.dk og tlf. 87 85 00 10.

Hjemmesiden www.tilbudsugen.dk bruger cookies. Læs mere om vores cookie- og datapolitik her.

Siden drives af: Tilbudsugen.dk ApS

Tilbudsugen.dk ApS - partners@tilbudsugen.dk - CVR-nr.: 32 08 26 96 - Adresse: Byvej 1D, 8543 Hornslet

x