a.shopping_list
a.search

Vores app

Hent vores app til iOS og Android

Vi kender det alle sammen - de små lapper hvor vi forsøger at holde styr på de ting, der mangler i familiens køleskab - og vi kender også alle sammen den store bunke af tilbudsaviser, der frister med besparelser på alt fra leverpostej til juice og kattemad. Tilbudsugens app tjekker automatisk, om de varer, der skrives på indkøbssedlen, skulle være på tilbud i Bilka, Føtex, Netto, Aldi, Stark, XL Byg, Salling eller i en af de andre kæder.

Du vælger selv de kæder, app'en skal overvåge, og hvor langt væk den nærmeste butik i kæden må ligge, for at tilbuddet er relevant. Du kan hurtigt se de aktuelle tilbud og vurdere, om du skal handle i flere butikker - og app'en fortæller også hvilken butik, der har flest af dine varer på tilbud.

Du kan naturligvis dele din indkøbsseddel med hele familien - og tilføjes/slettes en vare, mens den ene eksempelvis er på arbejde, så opdateres sedlen hos alle. Så undgås både glemte varer og dobbeltindkøb.

App'en har en scanningsfunktion - tager du den sidste liter mælk, så scan den og den tilføjes til din indkøbsliste - har vi ikke varen i kartoteket - så kan du nemt tilføje den. På den måde kan også børn eller personer der har svært ved at skrive hjælpe med at holde styr på familiens indkøbsliste.

Du kan blandt andet ...

  • føje varer til din indkøbsseddel ved indtastning eller scanning
  • holde øje med, om varerne på indkøbssedlen skulle være på tilbud
  • dele din indkøbsseddel
  • sortere indkøbssedlen efter butik eller produkttype (kun iOS)
  • søge efter tilbud på udvalgte produkter
  • se aktuelle tilbudsaviser
  • holde øje med tilbud, der matcher din indkøbsseddel, helt automatisk
  • se hvilken butik, der har flest varer fra indkøbssedlen på tilbud
iOS: Hent app fra App Store
Android: Hent app fra Play Butik

Bemærk, at app'en skal have tilladelse til at benytte følgende funktioner på din telefon eller tablet for at kunne fungere:

Placering/GPS
Disse placeringsoplysninger hjælper appen til at kunne finde ud af hvilke tilbud, der er tættest på dig, når du sorterer dine tilbud på indkøbssedlen efter afstand.

SMS/e-mail
Når du vil dele din indkøbsseddel med andre, kan du gøre det ved at sende en delekode via sms eller mail til de personer, du vil dele sedlen med. Du kan desuden også sende hele indkøbssedlen direkte som en sms. Derfor skal appen have adgang til sms og/eller e-mail på din enhed, når du vil dele din indkøbsseddel med andre.

Kamera
Appen skal bruge dit kamera, når du f.eks. scanner en vare fra dit køleskab for at tilføje den til din indkøbsseddel.

Billeder/filer
Appen skal have adgang til telefonens filer, når du via appens scanningsfunktion tilføjer varer til din indkøbsseddel, fordi der i denne proces tages et billede af varen, som gemmes midlertidigt på telefonen.

Oplysninger om Wi-Fi-forbindelse
Når du er på nettet via din Wi-Fi-forbindelse, skal appen have tilladelse til at bruge netværket for at kunne fungere.

ANNONCE