a.shopping_list
a.search

Om Tilbudsugen

En verden af tilbudsaviser

Tilbudsugen.dk er en gratis forbrugerservice, hvor du kan læse alle ugens tilbudsaviser online. Her kan du både bladre i de enkelte aviser, søge efter tilbud på specifikke varer, lave din egen indkøbsseddel og oprette din egen tilbudsagent. Ud over vores hjemmeside har vi også en app, der hedder Tilbudsugen, og den findes både i en udgave til iPhone/iPad og til Android.

Sådan bruger du siden

For at læse den enkelte tilbudsavis skal du klikke på butikkens navn på forsiden, hvorefter der vises et pop op-vindue med et overblik over de aviser, der er tilgængelige fra den pågældende butik i denne uge. Derefter klikker du bare på knappen "Læs avis" under den avis, du ønsker at se.

Ønsker du at undersøge priser på specifikke produkter, kan du bruge søgefeltet øverst på forsiden. Ønsker du f.eks. at se hvilken butik, der har det bedste tilbud på mælk i denne uge, skriver du mælk i søgefeltet og trykker på søgeknappen. Derefter får du vist en liste med alle tilbud på mælk i denne uge, så du let kan finde det tilbud, der passer dig.

Når du sidder og søger, kan du tilføje tilbuddene til din egen indkøbsseddel - du klikker blot på tilbuddet i avisen. Har du søgt efter tilbud på en bestemt slags vare, kan du fra listen med søgeresultater klikke på "..."-knappen ud for varen i højre side for at tilføje den til indkøbssedlen. Du kan også skrive varer direkte på indkøbssedlen og derfra vælge at se ugens tilbud på den enkelte vare.

Sidst men ikke mindst kan du lave en tilbudsagent-mail. På den måde kan du hver uge få en mail fra os med de tilbud, du ønsker at se. Du kan f.eks. vælge de butikker, du plejer at handle i, og se deres tilbud på ønskede varer. Det kan være kød, økologiske varer eller noget helt andet – kun fantasien sætter grænser.

Sådan får i jeres tilbudsavis med på hjemmesiden

Hvis I er en netbutik på det danske marked eller en butikskæde med generel udbredelse i Danmark, og I regelmæssigt udgiver jeres egen tilbudsavis, har I også mulighed for at få jeres avis med på Tilbudsugen.dk. Hvis dette har interesse, skal I være velkomne til at henvende jer til os på post@tilbudsugen.dk. Vi vil derefter kontakte jer hurtigst muligt med henblik på at drøfte muligheden for et fremtidigt samarbejde.

Hjemmesiden www.tilbudsugen.dk bruger cookies. Læs mere om vores cookie- og datapolitik her.

Siden drives af: Effectmanager ApS

Effectmanager ApS - info@effectmanager.com - CVR-nr.: 35 05 53 20 - Adresse: Godthåbsvej 79, 8660 Skanderborg

ANNONCE