Cookie- og Persondatapolitik

Sidst revideret: 12/09/2016

På denne hjemmeside ("Hjemmesiden") anvendes cookies, og i det følgende vil vi beskrive, hvilke cookies vi anvender og til hvilke formål. Hjemmesiden udbydes af:


Brugen af cookies kan medføre behandling af personoplysninger, og vi anbefaler derfor, at du læser vores persondatapolitik.

Ved at bruge Hjemmesiden accepterer du, at Tilbudsugen.dk benytter cookies som beskrevet nedenfor, medmindre du har fravalgt cookies i din webbrowser.
Cookies er små informationsenheder, som Hjemmesiden kan anbringe på din computers harddisk, smartphone eller andet elektronisk udstyr med hukommelse. Cookies indeholder informationer, som Hjemmesiden kan benytte til at effektivisere kommunikationen mellem dig og din webbrowser.

Tilbudsugen.dk kan kun læse de cookies, som Tilbudsugen.dk har anbragt på dit udstyr. Tilbudsugen.dk kan ikke modtage eller læse cookies fra andre hjemmesider.
Tilbudsugen.dk benytter forskellige cookies for at give dig en bedre og mere skræddersyet service, når du bruger Hjemmesiden. Tilbudsugen.dk anvender også cookies for at samle et grundlag for at optimere trafikken på Hjemmesiden og mellem andre hjemmesider.

Disse informationer hjælper Tilbudsugen.dk til at forbedre indholdet på Hjemmesiden, og informationen kan i samlet form deles med forretningspartnere eller tredjeparter.
Det er ikke kun Tilbudsugen.dk, der kan sætte cookies på dit udstyr, når du besøger Hjemmesiden. Således anvende hjemmesiden cookies fra Google Analytics og Google DoubleClick. Du kan læse mere om disse cookies nedenfor under punkt 6.

Det er muligt at logge på Tilbudsugen.dk via Facebook. Da en sådan login håndteres af Facebook via deres hjemmeside, er det Facebook, der er ansvarlig for cookies, der måtte blive sat i forbindelse med login.
Der findes grundlæggende to typer cookies, "midlertidige" og "permanente". De midlertidige cookies er knyttet til det aktuelle besøg på Hjemmesiden og slettes automatisk, når du lukker din webbrowser. De permanente cookies vil derimod blive lagret på dit udstyr. Permanente cookies sletter sig selv efter en vis periode, men vil blive fornyet hver gang du besøger Hjemmesiden.
Hvis du ikke ønsker, at Tilbudsugen.dk sætter eller læser cookies på dit udstyr, så har du mulighed for at fravælge cookies i din webbrowser, hvor du kan vælge, hvilke cookies der skal tillades, blokeres eller slettes.

Du skal dog være opmærksom på, at hvis du vælger at fjerne eller fravælge cookies, vil store dele af hjemmesidens funktionalitet ikke virke efter hensigten.

Hvis du ønsker at fjerne de cookies, der allerede findes på dit udstyr, kan du, hvis du benytter en PC og en nyere browser, trykke CTRL + SHIFT + DELETE samtidig. Benytter du Mac, iPad eller iPhone med IoS og browseren "Safari", skal du ind under "Indstillinger" og derefter ind under "Safari".
Nedenfor kan du se, hvilke cookies Tilbudsugen.dk benytter på Hjemmesiden og hvilke formål de enkelte cookies tjener:

 

Persondatapolitik


Formålet med hjemmesiden Tilbudsugen.dk er at give dig et samlet overblik over ugens tilbudsaviser fra en række danske virksomheder, herunder at give dig mulighed for at oprette en profil, som kan danne grundlag for, at Tilbudsugen.dk pr. mail kan informere dig om tilbud, der matcher de præferencer, du har angivet i din profil.

Du kan frit benytte mange af Tilbudsugens services uden login, herunder eksempelvis prissammenligning, tilbud- og produktsøgning og læsning af tilbudsaviser.

Det er afgørende for Tilbudsugen.dk, at du som bruger af hjemmesiden, kan føle dig tryg ved behandlingen af de personoplysninger, som vi kommer i besiddelse af, når du bruger hjemmesiden og f.eks. opretter dig som bruger eller tilmelder dig en af vores services. I det følgende vil vi derfor beskrive, hvordan vi behandler dine personoplysninger.
Tilbudsugen.dk indsamler følgende personoplysninger i forbindelse med oprettelse af en profil: Navn, køn, fødselsår, e-mailadresse og oplysninger om, hvor i landet du bor (postnummer). Navn og e-mailadresse er obligatoriske for at kunne oprette en profil; men det er frivilligt, om du ønsker at give os de øvrige oplysninger.

Dine personlige oplysninger behandles og gemmes kun, såfremt du frivilligt har oplyst dem, f.eks. i forbindelse med oprettelse eller vedligeholdelse af en profil på tilbudsugen.dk eller i forbindelse med besvarelse af et spørgeskema, eller hvis du på anden vis frivilligt afgiver oplysninger til os.

Vi anvender primært dine personoplysninger til det formål at kunne give dig de tjenester, som du efterspørger og for at kunne skræddersy produktinformation og tilbud til dig. Vi kan også bruge personoplysningerne til at give dig yderligere information om vores produkter og tjenester og til at sende dig information om andre produkter og tjenester, som kan interessere dig (når du har bedt om det). Oplysningerne kan også blive brugt til at lave statistik over brugerne af hjemmesiden.

Når du besøger vores hjemmeside, registrerer vores webserver i visse tilfælde data (logdata) om dit besøg, såsom browsertype, længden af besøget og andre oplysninger, som f.eks. din IP-adresse. IP-adressen (Internet Protokol) er et nummer, som automatisk tildeles din pc af din Internet Service Provider (ISP), når du logger på internettet. For at garantere din integritet linkes din IP-adresse ikke til dine øvrige personoplysninger. Vi vil dog benytte IP-adresser til at identificere personer, som bruger hjemmesiden i strid med disse vilkår. Du kan her læse nærmere om, hvorvidt vi bruger cookies på hjemmesiden og i så fald hvilke cookies og til hvilke formål.
Tilbudsugen.dk videregiver som udgangspunkt ikke de personoplysninger, vi har om dig.

Der kan dog være situationer, hvor vi er nødt til at videregive personoplysninger, eksempelvis fordi det er nødvendigt for at vi kan opfylde en aftale med dig, eller fordi vi er pålagt at videregive oplysningerne i henhold til lovgivningen eller en domstolsafgørelse. Vi vil i disse tilfælde kun videregive de oplysninger, der er nødvendige for formålet, og kun til de parter, det er nødvendigt at videregive til.

3.1 Særligt om videregivelse i forbindelse med login via Facebook

Vælger du at logge ind på Tilbudsugen.dk via Facebook, viderestilles du til Facebook, hvor du identificerer dig. Det er således Facebook, der er ansvarlig for den behandling af oplysninger om dig, som sker i den forbindelse, og vi henviser derfor til Facebooks vilkår for behandling af personoplysninger.
Vi benytter tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte dine personoplysninger imod manipulation, tab, destruktion eller adgang af uautoriserede personer. Vores sikkerhedsprocedurer bliver løbende revideret på baggrund af den nyeste teknologiske udvikling.

Vi kan dog ikke garantere, at de er helt beskyttet mod nogen, som vil og lykkedes med at omgå sikkerhedsforanstaltninger og skaffe sig adgang til overførsel af information, som sker via internettet, f.eks. via e-mail.
Du har ret til at få information om behandlingen af dine personoplysninger, og du har også ret til at anmode os om at rette, blokere for eller slette personoplysninger, som er ukorrekte. Du har også mulighed for at klage til Datatilsynet.

Hvis du har en sådan anmodning, er du velkommen til at kontakte os. Vores kontaktoplysninger står øverst på siden.
Tilbudsugen.dk gemmer dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt for at kunne levere den service, som du har bedt om, eller så lang tid som det er påkrævet i henhold til lovgivningen.

Hvis du har oprettet et login til Tilbudsugen.dk, opbevarer vi dine oplysninger op til 6 måneder efter, du har meddelt os, at du ønsker at slette dit login. Dette kan du gøre ved at skrive til os - vores kontaktoplysninger står øverst på siden.
Reglerne i dansk lov om værneting (valg af domstol mv.) med undtagelse af lovvalgsregler skal anvendes for din brug af hjemmesiden. Enhver tvist vedrørende denne politik og brugen af hjemmesiden, som ikke kan løses af parterne, skal anlægges ved de danske domstole.
Vi har ret til når som helst at foretage ændringer i dette dokument. Du bør derfor regelmæssigt besøge denne side for at tjekke, om der er sket ændringer. Det kan du tjekke ved at se på datoen nederst på siden. Ved fortsat at anvende/besøge hjemmesiden accepterer du disse ændringer.
Hvis du har spørgsmål eller kommentarer, er du velkommen til at kontakte os. Vores kontaktoplysninger står øverst på siden.

Ny bruger?

Opret bruger

Allerede bruger

eller

Glemt dit password?