Sidst revideret: 07/06/2018

 

Persondatapolitik


Formålet med hjemmesiden Tilbudsugen.dk er at give dig et samlet overblik over ugens tilbud og tilbudsaviser fra en lang række af danske og internationale virksomheder.

Du kan frit benytte mange af Tilbudsugens services uden et login, herunder eksempelvis prissammenligning, tilbud- og produktsøgning og læsning af tilbudsaviser.

Desuden giver Tilbudsugen.dk dig mulighed for at oprette en brugerprofil, som danner grundlag for, at Tilbudsugen.dk pr. mail (din tilbudsmail) kan informere dig om tilbud, der matcher de præferencer, du har angivet i din profil.

Det er afgørende for Tilbudsugen.dk, at du som bruger af hjemmesiden kan føle dig tryg ved behandlingen af de personoplysninger, som vi kommer i besiddelse af, når du bruger hjemmesiden og f.eks. opretter dig som bruger eller tilmelder dig en af vores services. I det følgende vil vi derfor beskrive, hvordan vi behandler dine personoplysninger.
Trafik på webserver
Når du besøger vores hjemmeside, registrerer vores webserver i visse tilfælde data (logdata) om dit besøg, såsom browsertype, den besøgte webadresse, længden af besøget og andre oplysninger, som f.eks. din IP-adresse. IP-adressen (Internet Protokol) er et nummer, som automatisk tildeles din router af din Internet Service Provider (ISP), når du logger på internettet. De ovenfor nævnte oplysninger gemmes i op til syv dage og bruges primært til fejlfinding på webserveren. For at garantere din integritet linkes din IP-adresse ikke til dine øvrige personoplysninger.

Generel brug af hjemmesiden
Separat fra de ovenfor nævnte data, som gemmes af vores webserver, gemmer vi også statiske data vedrørende din brug af vores hjemmeside som f.eks. hvilke tilbudsaviser, der er blevet læst, antal læste sider, indtastede søgeord og varer på indkøbssedlen. Disse data registreres i fuldstændig anonymiseret form via en tilfældig talkode, som findes i en cookie på din enhed. Derfor skal du acceptere cookies for at bruge hjemmesiden. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til brug af cookies ved at slette cookies på din enhed og på den måde at blive “glemt” på Tilbudsugen.dk. Dette betyder dog, at hjemmesiden sandsynligvis ikke vil fungere korrekt, og at du skal lave din indkøbsseddel forfra, hvis du igen vil benytte denne funktion. Du kan læse nærmere om, hvilke cookies vi bruger på hjemmesiden og til hvilke formål nedenfor.

De indsamlede oplysninger kan også blive brugt til at lave statistik over, hvordan hjemmesiden bliver brugt.
Vi anvender primært dine personoplysninger til det formål at kunne give dig de tjenester, som du efterspørger og for at kunne skræddersy produktinformation og tilbud til dig. Vi kan også bruge personoplysningerne til at give dig yderligere information om vores produkter og tjenester og til at sende dig information om andre produkter og tjenester, som kan interessere dig (når du har bedt om det). De indsamlede oplysninger kan også blive brugt til at lave statistik over, hvordan hjemmesiden bliver brugt.

Brugerprofil og tilbudsmail
Hvis du vælger at oprette din brugerprofil på Tilbudsugen.dk, skal du registrere dit navn og din e-mailadresse samt angive en adgangskode efter eget valg. Disse oplysninger er nødvendige, for at tilbudsmailen kan blive sendt til dig. Når du opretter din tilbudsmail skal du også angive hvilke kæder og produkter, du ønsker at modtage tilbud om. Alle disse oplysninger er nødvendige, for at tilbudsmailen kan fungere. Tilbudsmailen sendes ud med regelmæssige intervaller, typisk én gang i ugen. Tilbudsugen.dk forbeholder sig dog retten til løbende at op- eller nedjustere, hvor ofte tilbudsmailen sendes ud. Tilbudsugen.dk er dataansvarlig for de personoplysninger, vi registrerer. Se vores kontaktoplysninger nedenfor.

Eventmails
Hvis du vælger at tilmelde dig vores eventmails (f.eks. Black Friday, særlige højtider m.m.), skal du registrere dig med dit navn og din e-mailadresse via den pågældende tilmeldingsformular på hjemmesiden.

E-mail-tracking
Tilbudsugen.dk benytter mailtracking i forbindelse med afsendte tilbudsmails og eventmails. Det betyder f.eks. at vi kan se om den enkelte mail er nået frem til destinationsadressen, om den blev åbnet, hvornår den i givet fald blev åbnet (dato og klokkeslæt), om der blev klikket på links i mailen, om mailen blev blokeret, om mailen “bounced” (dvs. sendt retur, f.eks. hvis mailadressen ikke længere er i brug), om mailen blev afmeldt og om mailen blev anmeldt som spam. Disse oplysninger bruges udelukkende til statistik, optimering af mailindhold og til evt. fejlsøgning/-diagnosticering i forbindelse med mailtrafikken.

Alle dine personlige oplysninger behandles og gemmes kun, såfremt du frivilligt har oplyst dem, f.eks. i forbindelse med oprettelse eller vedligeholdelse af en profil på Tilbudsugen.dk eller i forbindelse med besvarelse af et spørgeskema, eller hvis du på anden vis frivilligt afgiver oplysninger til os.


Generelle app-tilladelser (både Android og iOS)

App'en skal have tilladelse til at benytte følgende funktioner på din telefon eller tablet for at kunne fungere. Disse oplysninger bliver ikke gemt i vores database med undtagelse af, at du frivilligt vælger at sende et billede af en vare til os via den relevante funktion i appen.
Placering/GPS: Disse placeringsoplysninger hjælper appen til at kunne finde ud af hvilke tilbud, der er tættest på dig, når du sorterer dine tilbud på indkøbssedlen efter afstand. Bemærk, at dine placeringsoplysninger bliver kun gemt lokalt på din egen enhed, og du kan altid slette oplysningerne igen ved at slette dine app-data - vi registrerer ikke din placering i vores database.
SMS/mail: Når du vil dele din indkøbsseddel med andre, kan du gøre det ved at sende en delekode via sms eller mail til de personer, du vil dele sedlen med. Du kan desuden også sende hele indkøbssedlen direkte som en sms. Derfor skal appen have adgang til sms og/eller e-mail på din enhed, når du vil dele din indkøbsseddel med andre.
Kamera: Appen skal bruge dit kamera, når du f.eks. scanner en vare fra dit køleskab for at tilføje den til din indkøbsseddel.
Billeder/medier/file: Appen skal have adgang til telefonens/enhedens filer, når du via appens scanningsfunktion tilføjer varer til din indkøbsseddel, fordi der i denne proces tages et billede af varen, som gemmes midlertidigt på telefonen. Hvis du via appens scanningsfunktion tager et billede af en vare, har du også mulighed for at få produktet tilføjet i vores system. I så fald vil dit billede blive gemt i vores system.
Oplysninger om Wi-Fi-forbindelse: Når du er på nettet via din Wi-Fi-forbindelse, skal appen have tilladelse til at bruge netværket for at kunne fungere.

Generel brug af appen (både Android og iOS)
Når du bruger Tilbudsugens app, gemmer vi statiske data vedrørende din brug som f.eks. hvilke tilbudsaviser, der er blevet læst, antal læste sider, indtastede søgeord og varer på indkøbssedlen. Disse data registreres i fuldstændig anonymiseret form via en tilfældig talkode, som gemmes lokalt på din enhed. Derfor skal du acceptere cookies for at bruge appen. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til denne brug ved at slette appens data på din enhed eller slette appen og på den måde blive “glemt”. Dette betyder dog at du skal lave din indkøbsseddel forfra, hvis du igen vil benytte denne funktion. Du kan læse nærmere om vores brug af cookies nedenfor.

Brugerprofil og tilbudsagent i app (kun iOS-appen)
Hvis du vælger at oprette din brugerprofil i Tilbudsugens app (kun iOS), skal du registrere din e-mailadresse samt angive en adgangskode efter eget valg. Disse oplysninger fungerer som dit login. Når du laver din tilbudsagent i appen, kan du angive hvilke kæder og produkter, du ønsker at se tilbud om. Alle disse oplysninger er nødvendige, for at tilbudsagenten kan fungere. Tilbudsugen er dataansvarlig for de personoplysninger, vi registrerer. Se vores kontaktoplysninger nedenfor.
Tilbudsugen.dk videregiver som udgangspunkt ikke de personoplysninger, vi har om dig. Alle data, som vi gemmer, er gemt på vores Google Cloud-baserede servere, og derfor kan det ikke udelukkes, at vores data kan være gemt på en Google-server uden for EU, f.eks. i USA. Vores databehandleraftale med Google sikrer dog, at denne databehandling også sker i overensstemmelse med EU's direktiv om persondatabeskyttelse og dermed også den danske persondataforordning.

Der kan dog være situationer, hvor vi er nødt til at videregive personoplysninger, eksempelvis fordi det er nødvendigt for at forfølge vores legitime interesser, eller fordi vi er pålagt at videregive oplysningerne i henhold til lovgivningen eller en domstolsafgørelse. Vi vil i disse tilfælde kun videregive de oplysninger, der er nødvendige for formålet, og kun til de parter, det er nødvendigt at videregive til.

Oplysninger om avislæsninger, søgeord, generel brug af siden og lignende kan blive delt med tredjepart i statistisk form, dvs. uden nogen form for personhenførbare oplysninger.

5.1 Særligt om videregivelse i forbindelse med login via Facebook
Vælger du at logge ind på Tilbudsugen.dk eller i Tilbudsugens app via Facebook, viderestilles du til Facebook, hvor du identificerer dig. Det er således Facebook, der er ansvarlig for den behandling af oplysninger om dig, som sker i den forbindelse, og vi henviser derfor til Facebooks vilkår for behandling af personoplysninger.
Personoplysninger, der behandles af Tilbudsugen.dk, behandles på baggrund af persondataforordningens interesseafvejningsregel. Den legitime interesse er, at tilbudsmailen kan målrettes og sendes til dig.
Vi benytter tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte dine personoplysninger imod manipulation, tab, destruktion eller adgang af uautoriserede personer. Vores sikkerhedsprocedurer bliver løbende revideret på baggrund af den nyeste teknologiske udvikling.

Vi kan dog ikke garantere, at de er helt beskyttet mod nogen, som vil og lykkedes med at omgå sikkerhedsforanstaltninger og skaffe sig adgang til overførsel af information, som sker via internettet, f.eks. via e-mail.
Du har ret til at få information om behandlingen af dine personoplysninger (se også afsnit 2 ovenfor), og du har også ret til at anmode os om at rette, blokere for eller slette personoplysninger, som er ukorrekte. Du har også ret til at få udleveret dine personoplysninger (ifm. din brugerprofil) i en samlet fil. Hvis du ønsker at sende os en af disse anmodninger, er du velkommen til at kontakte os via vores kontaktoplysninger nedenfor.

Du har også mulighed for at klage over vores behandling af personoplysninger direkte til det danske Datatilsyn. Dette kan du gøre via Datatilsynets hjemmeside.

Du har som besøgende på Tilbudsugen.dk ret til at gøre indsigelse mod automatisk afgørelser (profilering) og en ubetinget ret til at modsætte dig, at dine personoplysninger anvendes til direkte markedsføring. Da al annoncering på Tilbudsugen.dk foregår via cookie-baserede tredjepartstjenester, anbefaler vi, at du sletter/undgår cookies, som beskrevet i vores cookie-politik nedenfor, hvis du ønsker at benytte dig af din ret til at undgå profilering/direkte markedsføring. Du bør dog være opmærksom på, at blokering og/eller sletning af cookies sandsynligvis vil betyde, at hjemmesiden ikke længere vil fungere korrekt. Tilsvarende kan du altid slette din profil, og dermed ikke længere få e-mails fra os.

Der kan være betingelser eller begrænsninger til disse rettigheder. Det er derfor ikke sikkert, at du f.eks. har ret til dataportabilitet i det konkrete tilfælde - dette afhænger af de konkrete omstændigheder i forbindelse med behandlingsaktiviteterne.

De personoplysninger, som Tilbudsugen.dk selv registrerer i forbindelse med brugerprofiler, tilbudsmails, eventmails og generel brug af siden, bliver ikke anvendt til annoncering, ud over det, som du indvilligede i, da du tilmeldte dig den pågældende tjeneste/funktion.
Tilbudsugen.dk gemmer dine personoplysninger i forbindelse med brugerprofiler, indtil du selv vælger at slette din profil eller beder os om det. Ift. personoplysninger i forbindelse med eventmails gemmes disse indtil du selv afmelder dig mailen igen eller beder os om det.

Alle anonymiserede oplysninger som Tilbudsugen.dk registrerer om din brug af siden, f.eks. i form af anvendte søgeord og læste tilbudsaviser, bliver gemt på ubestemt tid, så længe der er behov for at bruge oplysningerne til statistik og lignende. Det er netop derfor, at disse data registreres i anonymiseret form, dvs. uden nogen form for personhenførbare oplysninger.

Hvis du har oprettet et login til Tilbudsugen.dk (brugerprofil), kan du altid selv slette din brugerprofil ved at logge ind på din profil og trykke på knappen “Slet bruger” (under menuen “Min profil” og “Mine oplysninger”). Du kan også vælge at skrive til os, og få os til at slette din profil - vores kontaktoplysninger nedenfor her på siden. Vi kan opbevare dine profiloplysninger i op til 1 måned efter, du har meddelt os, at du ønsker at slette dit login. Vi tilstræber dog at slette dine oplysninger med det samme.
Reglerne i dansk lov om værneting (valg af domstol mv.) med undtagelse af lovvalgsregler skal anvendes for din brug af hjemmesiden. Enhver tvist vedrørende denne politik og brugen af hjemmesiden, som ikke kan løses af parterne, skal anlægges ved de danske domstole.
Vi har ret til når som helst at foretage ændringer i dette dokument. Du bør derfor regelmæssigt besøge denne side for at tjekke, om der er sket ændringer. Hvis ændringerne har væsentlig betydning for den måde, vi behandler dine personoplysninger på, vil vi aktivt kontakte dig og oplyse dig om dette.
Hvis du har spørgsmål eller kommentarer, er du velkommen til at kontakte os. Vores kontaktoplysninger står nedenfor.

 

 

 

Cookiepolitik

Ny bruger?

Opret bruger

Allerede bruger

eller

Glemt dit password?