Find de bedste tilbud til Black Friday her!

Her på Tilbudsugen.dk vil vi gerne hjælpe dig med at holde styr på alle de knaldgode tilbud, du kan finde i de danske butikkers tilbudsaviser i anledning af Black Friday fredag den 25. november 2022.

Ingen tilbud på Black Friday

tilbud på Black Friday

Udvalgt til dig
Du er måske interesseret i

Spar tid og penge på Black Friday

Det kan være en god idé at planlægge på forhånd, hvilke varer du ønsker at finde på Black Friday. Hvis du på forhånd ved, hvilke tilbud du vil gå efter i butikkerne, kan du hurtigere og lettere få klaret din tilbudsjagt, og dermed spare mest tid og flest penge.

Det er denne planlægning, vi gerne vil hjælpe dig med her på Tilbudsugen.dk. Dette gør vi bl.a. ved at præsentere alle tilbud til Black Friday på en måde, så du let kan sortere tilbuddene, f.eks. efter varetype eller butik. Du kan også klikke på en Black Friday tilbudsavis for at læse den, eller du kan bruge søgefunktion til at finde de Black Friday tilbud, som du er interesseret i.

Køb dine julegaver på Black Friday

Det er velkendt at julemåneden er en dyr måned. Så hvis du allerede kender nogle af familiens gaveønsker, kan Black Friday f.eks. være en oplagt mulighed til at få handlet nogle af julegaverne i god tid og på den måde holde julebudgettet nede.

Det kan også være, at du ved, at du snart skal bruge en ny mobil, tablet, pc, et TV eller måske en vaskemaskin, fordi den gamle måske er ved at stå af. I så fald kan der være mange penge at spare, hvis du planlægger at købe netop denne type vare på tilbud til Black Friday. Det er nemlig især elektronikprodukter, du typisk finder til ekstra skarpe priser på Black Friday. Derfor er det en god idé at holde øje med de gode Black Friday tilbud her på vores side, som vi vil opdatere løbende.

Bag om Black Friday

Den amerikanske helligdag Thanksgiving ligger altid på den fjerde torsdag i november måned, og det er fredagen efter Thanksgiving, som kaldes for Black Friday. I USA har man fejret Thanksgiving siden 1789 i større eller mindre grad, og siden 1863 har dagen også været en amerikansk helligdag.

I USA har Black Friday siden 1932 været anset som starten på julehandlen, hvor de fleste butikker åbner tidligt og har åbent længe for at kunne tilbyde de handlende masser af ekstraordinært gode tilbud. Siden 2005 har Black Friday desuden været årets travleste dag i detailhandlen, og der har været flere mere eller mindre kaotiske episoder på grund af det store antal ivrige tilbudsjægere, der vælter ind i butikkerne, og som tit har stået i kø foran butikkerne i mange timer, allerede inden butikkerne er åbnet.

ANNONCE