Seddel er delt:    
 
Din delekode:
 
Hent delt seddel:
 
Du er i gang med at hente delt indkøbsseddel.
Hvad vil du gøre med din nuværende indkøbsseddel?
 
  Sammenlæg med delt indkøbsseddel
  Slet nuværende indkøbsseddel
 
Du har ingen delekode.
Bekræft at du ikke er maskinen.

Klik på 'JA' og begynd med at bruge 'Min indkøbsseddel'.
 
 
   
Vil du slå deling fra?
Når du slår deling til igen, vil du få ny delingskode.
 
 
   
 
 
 
tilbudsugen iosapp tilbudsugen android app luk luk
Vælg varer  Vælg varer 
OK
 
 LOGIN: 
   PASSWORD:(glemt?
 
 
Om os
luk
Tilbudsugen.dk indsamler ugens tilbud fra alle dagligvare kæder. Bland andet fra: Kvickly, Bilka, Fakta, Netto, Føtex, Rema 1000, osv. Du kan søge efter tilbud i de aktuelle tilbudsaviser, samt lave en indkøbsseddel, som kan hentes via vores iOS/Android app. På den måde kan du altid finde frem til de bedste tilbud i nærheden af dig.

Lidl tilbudsavis - dagligvarer

Gældende fra 17.08.2014 til 23.08.2014
 
Prøv noget friskt
 
Lidl tilbudsavis, uge 34, år 2014
 
Her finder du oplysninger om aktuelle tilbud i Lidl tilbudsavis: Lidl, uge 34, år 2014
 
Hos tilbudsugen.dk har vi tilbudsaviser fra Lidl. Du kan finde de bedste tilbud hver uge fra Lidl og læse hele Lidl's tilbudsavis. Alle tilbud opdateres hver uge.
Du kan både finde tilbuddene ved at klikke på linket under Lidl ikonet på tilbudsugen.dk forside, eller du kan indtaste navnet på den ønskede vare og sammenligne priserne i Lidl med priserne i de andre butikker.
tilbudsugen.dk hjælper dig med at finde de bedste besparelser fra Lidl hver uge.
 
 
 
 
Lidl er en stor tysk discount-supermarkedskæde med butikker i mange europæiske lande. I Danmark åbnede kæden 13 butikker på én gang i 13 forskellige byer den 29. september 2005, og på sigt har Lidl planer om åbning af et tre-cifret antal butikker i landet.
Kædens sortiment består primært af private label-varer og enkelte mærkevarer på områder, hvor de har en stærk popularitet. Siden deres åbning i Danmark har Lidl dog introduceret flere danske mærkevarer. Deres fødevaresortiment er stort set fast, mens de hver uge tilbyder forskellige non-food-produkter som tekstil-, husholdnings- og elektronikvarer. I Danmark har Lidl et begrænset udvalg af økologiske produkter, ligesom de danske Lidl-forrentinger har et større udvalg af mærkevarer end de tyske.
 

tilbudsugen.dk - Byvej 1D - 8543 Hornslet - email: post@tilbudsugen.dk
© 2014 tilbudsugen.dk - Alle logoer og varemærker tilhører deres respektive ejere. Resten tilhører tilbudsugen.dk. Der tages forbehold for indtastningsfejl.