Deltag i spørgeskema på 1 min. og vind 3 x gavekort til dagligvarer på 300,- DKK!

KLIK HER

LIDL tilbudsavis - Dagligvarer

Læs aktuelle tilbudsavis.
Her er aktuelle aviser fra LIDL

Find tilbud og læs tilbudsavis fra  Lidl , som gælder i perioden:  09/11 - 20/12 Gyldig fra: 09/11 Gyldig til: 20/12 Læs avisen
Find tilbud og læs tilbudsavis fra  Lidl , som gælder i perioden:  23/11 - 29/11 Gyldig fra: 23/11 Gyldig til: 29/11 Læs avisen

Om Lidl supermarked

Lidl er en stor tysk discount-supermarkedskæde med butikker i mange europæiske lande. I Danmark åbnede kæden 13 butikker på én gang i 13 forskellige byer den 29. september 2005, på nuværende tidspunkt har Lidl 94 butikker, men på sigt har Lidl planer om at åbne et tre-cifret antal supermarkeder over hele landet.

Tilbud i Lidl tilbudsavis

Kædens sortiment består primært af private label-varer og enkelte mærkevarer på områder, hvor de har en stærk popularitet. Siden deres åbning i Danmark har Lidl dog introduceret flere danske mærkevarer. Deres fødevaresortiment er stort set fast, mens de hver uge tilbyder forskellige non-food-produkter som tekstil-, husholdnings- og elektronikvarer i Lidl tilbudsavis.

Læs mere om LIDL's tilbudsavis
I Lidl tilbudsavis som udkommer hver søndag i Danmark, har Lidl et begrænset udvalg af økologiske produkter, ligesom de danske Lidl-forretninger har et større udvalg af mærkevarer end de tyske. Du kan altid se ugens tilbud i Lidl tilbudsavis her på Tilbudsugen.dk og sammenligne de gode tilbud med andre af landets tilbudsaviser.

Ny bruger?

Opret Bruger

Allerede bruger

eller

Glemt password?