Lidl tilbudsaviser

I denne uge har Lidl 1 tilbudsavis - du finder den lige her


Lidl's tilbudsavis , som gælder i perioden:  22/05 - 28/05 Gyldig fra: 22/05 Gyldig til: 28/05 Læs avisen

Om Lidl supermarked

Lidl er en stor tysk discount-supermarkedskæde med butikker i mange europæiske lande. I Danmark åbnede kæden 13 butikker på én gang i 13 forskellige byer den 29. september 2005, på nuværende tidspunkt har Lidl 94 butikker, men på sigt har Lidl planer om at åbne et tre-cifret antal supermarkeder over hele landet.

Tilbud i Lidl tilbudsavis

Kædens sortiment består primært af private label-varer og enkelte mærkevarer på områder, hvor de har en stærk popularitet. Siden deres åbning i Danmark har Lidl dog introduceret flere danske mærkevarer. Deres fødevaresortiment er stort set fast, mens de hver uge tilbyder forskellige non-food-produkter som tekstil-, husholdnings- og elektronikvarer i Lidl tilbudsavis.

Læs mere om Lidl's tilbudsavis
I Lidl tilbudsavis som udkommer hver søndag i Danmark, har Lidl et begrænset udvalg af økologiske produkter, ligesom de danske Lidl-forretninger har et større udvalg af mærkevarer end de tyske. Du kan altid se ugens tilbud i Lidl tilbudsavis her på Tilbudsugen.dk og sammenligne de gode tilbud med andre af landets tilbudsaviser.


Ugens udvalgte tilbud fra Lidl

Kæder Vare Mærke Mængde Pris Pris/mål Gyldighed

Ny bruger?

Opret Bruger

Allerede bruger

eller

Glemt password?