Fakta tilbudsaviser

I denne uge har Fakta 1 tilbudsavis - du finder den lige her


Fakta tilbudsavis og aktuelle tilbud på Danpo kyllingebrystfilet, Heinz suppe, sydafrikansk hvidvin, ... osv, som gælder i perioden: 27/10 - 02/11 Gyldig fra: 27/10 Gyldig til: 02/11 Læs avisen

Om Fakta tilbudsavisen

Fakta tilbudsavis har tidligere været domineret af Faktas tidligere slogan – ”Det tar kun 5 minutter, men vi vil så gerne have, du bliver lidt længere” - som igennem de seneste godt 10 år har været et af Danmarks mest kendte slogans og været et af de mest anvendte i folkemunde. Det er nu skiftet til: ”Det er sund fornuft”. Skiftet skyldes, at Fakta over de seneste to år har udvidet sit vareudvalg, så forbrugerne nu kan få næsten alle de varer, de har behov for til deres daglige forbrug. Og hver uge har Fakta tilbud på disse varer i Fakta tilbudsavis.

Tilbud i Fakta tilbudsavis

Ud over fersk kød, frisk frugt og grønt mv., så har Fakta også et stort udvalg indenfor økologi og ansvarlighed, hvor Fakta har lanceret varemærket - Mini Risk, et mærke som er prissat meget attraktivt og samtidig har fokus astma- og allergivenlige varer. Du finder hver uge et stort antal varer fra Mini Risk i Fakta Tilbudsavis, som du kan læse via Tilbudsugen.dk.


Ugens udvalgte tilbud fra Fakta

Kæder Vare Mærke Mængde Pris Pris/mål Gyldighed
Sidebanner

Ny bruger?

Opret Bruger

Allerede bruger

eller

Glemt password?